קינוח בריא לחג שבועות: עוגיות שטרודל שקדים וצימוקים
אחרי ארוחת שבועות הידועה במאכלים חלביים וכבדים,מתבקש לקנח בקינוח טעים וגם בריא
חומרים:
"הבשר" שנותר לאחר סחיטת השקדים
2 כפות אגבה
חצי כוס צימוקים אורגניים שהושרו במים פושרים 1-2 שעות
2 תפוחי עץ מרוסקים במג'ימיקס או ויטמיקס ללא הגרעינים
קליפת מחצי לימון לגרד
¼ כוס אגוזי מלך שהושרו 2-3 שעות במים פושרים
אופן ההכנה:
בקערה עמוקה לערבב את בשר השקדים , רסק תפוחי העץ, צימוקים, ושביבי קליפת הלימון היטב
ליצור כדורים שטוחים לקשט במרכז כל כדור עם אגוז מלך
לחמם תנור ב 180 מעלות כ 20 דקות
להניח את כדורי השקדים בתנור עד שהם אפויים קלות משני הצדדים 15-20 דקות





React to WordPress