עוגת שחיתות: שוקולד קוקוס תפוז

להמיס בסיר כפול
400 גרם שוקלד מריר מעולה
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס
 
לנפות
2 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
ולהוסיף
1 כוס פתיתי קוקוס
1+1/2 כוס סוכר לבן
1 שקית א.אפיה
לערבב
להוסיף לקערה
2/3 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרד מתפוז אחד
ומחצית מכל עניין השוקולד חלב קוקוס שלמעלה
 
לערבב, לאפות ב 170 מעלות כשעה, אולי קצת פחות
לא לשרוף! 
כשהעוגה מוכנה, תנו לה להתקרר קצת, ואז צפו אותה במה שנשאר מהשוקולד חלב קוקוס מההתחלה.
 
 
 
לאתר הבית של המטבח של מאשה
 
לדף הפייסבוק של המטבח של מאשה
תגובות (0)
הוסף תגובה