עוגת שחיתות: שוקולד קוקוס תפוז
זו עוגה מושלמת לסוף השבוע - לא מורכבת מדי להכנה וכזו שנשמרת כמה ימים טובים במקרר ואפשר מדי פעם 'לגנוב' ממנה ביס מתוק
להמיס בסיר כפול
400 גרם שוקלד מריר מעולה
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס
לנפות
2 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
ולהוסיף
1 כוס פתיתי קוקוס
1+1/2 כוס סוכר לבן
1 שקית א.אפיה
לערבב
להוסיף לקערה
2/3 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
גרד מתפוז אחד
ומחצית מכל עניין השוקולד חלב קוקוס שלמעלה
לערבב, לאפות ב 170 מעלות כשעה, אולי קצת פחות
לא לשרוף!
כשהעוגה מוכנה, תנו לה להתקרר קצת, ואז צפו אותה במה שנשאר מהשוקולד חלב קוקוס מההתחלה.





React to WordPress