מתכון לגלילת שוקולד תמרים ואגוזים

המצרכים:

3/4 כוס שקדים

1/2 כוס אגוזי מלך

1/3 כוס פיסטוקים

2/3 קקאו (מי שרוצה שיצא פחות מריר שישים פחות קקאו)

3 כפות סילאן

1 1/3 כוס תמרים מגולענים

1 כפי תמצית וניל

2 כפות שמן קוקוס מומס

1/3 כוס פצפוצי קינואה

1/3 כוס שבבי קוקוס לא מסוכרים

 

 

לערבב הכל במעבד מזון, לגלגל כנקניק בתוך נייר אלומיניום אקולוגי

אפשר לפזר מעל קוקוס או שבבי פיסטוק לקישוט

לשמור במקפיא ולהוציא לפני ההגשה.

 

 

תגובות (0)
הוסף תגובה