לבצק הפריך:
200 גרם קמח
100 גרם קוביות חמאה קרה
חצי כפית מלח
2חלמונים
4כפות סוכר
במעבד מזון להעביר את הקמח המלח והסוכר ולערבב, להוסיף את החלמונים ואת החמאה ולערבב בפולסים קצרים עד קבלת בצק פרורי.
להעביר למשטח עבודה ולאחד את הבצק הפרורי לבצק אחיד.
לקרא כשעה עטוף בניילון נצמד.
לרדד את הבצק לעובי של כחצי ס?מ ובקוטר התבנית.
להעביר לתבנית ולהדק אותו לתבנית.
לאפות בחום של 180 מעלות עד הזהבה קלה.
למלית:
500 גרם גבינת שמנת 30 אחוז
270 גרם שמנת חמוצה
3 ביצים
10 גרם וניל איכותי
150 גרם סוכר
80 גרם קמח
35 גרם פודינג וניל
150 גר' גנאש שוקולד ( 75 גרם שוקולד+75 גרם שמנת(
תבנית קוטר 24
אופן ההכנה:
לשמן את התבנית ולהניח את התחתית של הבצק האפוי, לערבב את כל החומרים פרט לגנאש ולשפוך לתבנית, בעזרת כף לשפוך תלוליות של גנאש ולעשות צורת מערבולת.
לשמור קצת גנאש לציפוי.
אחרי האפייה לקרר ולצפות בגנאש הנותר.