נטול גלוטן: מוסר ליים דקלים

החומרים:

20+20 גרם שמן קנולה

200 גרם פילה מוסר

2 גרם טוגארשי

2 גרם מלח דק

2 גרם שום פרוס

3 גרם צ'ילי טבעות

3 גרם ג'ינג'ר קצוץ

50 גרם ברוקולי חלוט

35 גרם זוקיני סהרונים

35 גרם שעועית ירוקה

25 גרם שעועית ירוקה יהלומים

15 גרם אפונה

10 גרם פטריות שיטאקי מבושלות

50 גרם ויניגרט ליים סוכר דקלים

20 גרם מיקס עשבים

תוספת-

10 גרם בצל ירוק

 

אופן ההכנה:

מחממים 20 גרם שמן במחבת טפלון על אש גבוהה

מתבלים את הדג בטוגארשי ומלח דק

צורבים את הדג כשהעור כלפי מטה לפריכות מרובה

מחממים 20 גרם שמן בווק על אש גבוהה

מוסיפים את שאר החומרים ואת 50 גרם ויניגרט ליים סוכר דקלים ומקפיצים למעטפת אחידה של הרוטב.

 

ציוד נדרש:

ווק

קופסא לאחסון

סקוויזר לרוטב

קרש חיתוך+ סכין חדה

 

צורת הגשה:

יוצקים את תערובת הירקות לצלחת ההגשה

מניחים את המוסר על הירקות כשהעור הקריספי כלפי מעלה

מפזרים שערות בצל ירוק ומגישים.

בתיאבון.

 

 

**המתכון באדיבות רשת מסעדות טאטאמי

תגובות (0)
הוסף תגובה