אתם לקראת יציאה ליום בילוי עם הילדים. עצה ממני, קודם כל תנו להם ארוחת בוקר שהם אוהבים כדי שלא יצאו מהבית על בטן ריקה ורעבים.
ומה ילדים הכי אוהבים? ברנפלקס קראנץ' ורצוי ללא תוספת סוכר
תלמה, שהיא מהמובילות את שוק דגני הבוקר בישראל, משיקה מוצר חדש, ברנפלקס קרנצ'ים קקאו, שקודם חשוב לציין שהוא ללא תוספת סוכר, כך שגם לגדולים מותר לטעום אם יישאר להם, כי הדגנים גם טעימים וגם בריאים, כי למעבר היותם ללא תוספת סוכר, המוצר מכיל דגנים מלאים שכידוע מהווים מקור טוב לסיבים, ובתוספת אבקת קקאו.
והנה בשורה לחובבי ברנפלקס קרנצ'ים בטעם קפה, לאור הביקוש, החברה מחזירה למדפים את המוצר, לאלה שמעדיפים את טעם הקפה על הקקאו.
שימו ברנפלקס קראנצ'ים בקערה, הוסיפו יוגורט או חלב, ואפשר גם פירות העונה, ויש לכם פתרון מעולה לארוחת בוקר מאוזנת וטעימה המכילה כמות קלוריות מתונה.
שני המוצרים במהדורה מיוחדת ישווקו לזמן מוגבל בכלל רשתות השיווק.
הידעתם שיום הצ'יפס הבינלאומי ייערך ב-13.7?
נכון שהצ'יפס הפך לחלק בלתי נפרד ממטבחים וחטיפים רבים ברחבי העולם, והוא יכול להיות מהנה במידה, אבל צריכה מוגזמת יכולה להיות השפעות שליליות על הבריאות שלנו.
השף דוד אלחדף מרשת BBB, יודע לספר כי הציפס מגיע מבלגיה, וסוד הפריכות שלו טמון בשיטת הציפוי הכפול, שהופך כל ביס לקראנצ'י במיוח.ד השף מעניק מספר טיפים להכנת צ'יפס איכותי, נכון וטעים בבית, צ'יפס פריך, רך מבפנים ומתמוסס בפה, ושזוף מבחוץ, ואפשר לשתף את הילדים בהכנה:.
- בחרו בתפוחי אדמה טריים, קשים ובעלי קליפה חלקה, ללא קמטים.
- בחרו אך ורק תפוחי אדמה גדולים, שיקלו על הקילוף והחיתוך.
- מומלץ להכין צ'יפס מתפוחי אדמה אדומים, מסוג דזירה, המכילים כמות גבוהה של עמילן, הם שומרים על המרקם והם גם מחזיקים מעמד זמן רב יותר.
- להכנת הצ'יפס המושלם מומלץ לחתוך ולבשל במים את תפוחי האדמה עד רכות ולקרר היטב טרם הטיגון.
- ניתן להכין צ'יפס "דל קלוריות" בסיר בישול, ללא טיגון.
ד"ר איה בן שלום, מנחה בכירה בחלי ממן מסבירה מעשירה אותנו בידע על הצ'יפס ואיך אפשר ליהנות ממנו בגירסה בריאה, לא עתירת שומן וללא ייסורי מצפון ולשתף את הילדים בחגיגה.
לא חייבים רק לטגן, אפשר אפוי בתנור או ב-AIRFRY.
אפשר לגוון ולעשות לילדים ציפס לא רק מתפוחי אדמה. מה דעתכם על צ'יפס בטטה, דלעת, כרובית, חציל, גזר ואפילו צ'יפס מקישואים? התיזו מעט שמן זית ותבלינים כמו רוזמרין, אבקת שום, פפריקה, כורכום, זעתר, טימין, מלח גס וכדומה הכניסו לתנור על 200 מעלות ונשנשו. יש לזכור כי תפוחי אדמה מקבלים ערך תזונתי גבוה יותר כשמשאירים את הקליפה.
מסתבר שהעובי כן קובע! צ'יפס עבה יהיה פריך יותר בעוד שצ'יפס דק מידיי יהפוך מהר מאד למקלונים שרופים. זו ההזדמנות לשתף את הילדים לחיתוך מדויק, פעילות נהדרת שתשלב אותם במטבח וגם חווית ההצלחה תגרום להם לרצות לעוד קצת מאורח החיים הבריא הזה.
איך עושים תפוחי אדמה הכי קרנציים? בשלו את התפוחי אדמה במים עם כף מלח עד לרתיחה (10 דקות), שימו לב לא לבשל יתר על המידה. שפכו את המים מהסיר, ונערו בעדינות – זה יוצר ציפוי מחוספס שהופך את הצ'יפס לפריכים יותר באפיה. הספיגו את תפוחי האדמה היטב לפני המעבר לתנור עם נייר סופג או מגבת יבשה נקייה בשל תכולת הנוזלים שבהם שמקשה על השמן לעטוף אותם ולהפכם לקרנצים פריכים.
לא מוותרים על השמן אבל גם לא מגזימים איתו, כדי לקבל את התוצאה הקריספית השווה לא מוותרים על השמן אלא משתמשים בכמות של בערך 1-2 כפות לכל חצי קילו של תפוחי אדמה. העצה הטובה היא להכניס תבנית משומנת עם נייר אפייה לתנור לכמה דקות כדי שהשמן יבעבע ורק אז לסדר את תפוחי האדמה על התבנית (בזהירות זה חם רצח). לערבב היטב את חתיכות הצ'יפס והשמן, כך שכל חתיכה תהיה מכוסה בשכבה יפה וחמודה של שמן. ואז לסדר אותם בשכבה אחת אחידה על מגש גדול שיכיל את כולן ולא סתם בתפזורת אחד על השני כי אז יהיו כאלו שיתבשלו ויהפכו לרכים. ולבסוף, חממו את התנור מראש על 230 מעלות והכניסו לתנור כשהוא כבר חם כדי שחיצוניות הצ'יפס תתחיל מיד להצלות ולהשחים. לא להתרחק מהתנור ולהשגיח ולאחר כמה דקות להפוך לצד השני כדי שהוא גם יישרף.
ואם לאכול בחוץ, שווה לדעת על ארוחת ילדים ב29 ש"ח ברשת BBB
רשת מסעדות ההמבורגרים BBB מציעה לכבוד החופש הגדול, ארוחות הילדים במחיר של 29 ₪ בלבד, במקום 49.
ארוחות הילדים כוללות המבורגר/ חזה עוף בלחמניה/ שניצלונים עם תוספת צ'יפס/ אורז/ פירה, כוס שתיה לבחירה: לימונדה/ תפוזים/ ענבים/ גזוז/ מים מינרליים, כדור גלידה לקינוח והפתעה, והם מומלצות לילידם עד גיל 10.
המבצע תקף בישיבה במסעדות הרשת בלבד, לתקופה שבין התאריכים 04.07-20.07.23, בימים שני- חמישי, בין השעות 17:00-22:00.
הלקוח יוכל להזמין יותר מארוחה אחת בהזמנה; אין הנחת מועדון ומימוש הטבות נוספות.
רק ברשת ההמבורגרים BBB
ואחרי שאכלתם ציפסים, והמבורגרים עם הילדים, זה הזמן להוריד את הקלוריות בחדר כושר
שיתוף פעולה בין רשת הולמס פלייס וגו אקטיב ומותג הטונה האיטלקי ריו מרה
מותג הטונה האיטלקי ריו מרה, חשף לפני 20 שנה את הצרכן הישראלי לטונה בשמן זית. טונה בשמן זית, בטעם איטלקי אמיתי, בלתי מתפשר ובאיכות ייצור בסטנדרט אירופאי, עשויים מהנתחים האיכותיים ביותר של הדג, והיתרון שבצריכת הטונה הוא שהיא מכילה 24 גרם חלבון ב- 100 גרם. הטונה משתלבת נהדר בפסטות, בסלטים, בכריכים, כארוחת ערב מזינה, כנשנוש בין הארוחות או ביום העבודה.
ועכשיו קבלו את שיתוף הפעולה הגאוני בין ריו מרה, מותג הטונה ורשת מועדוני הולמס פלייס וגו אקטיב תחת המסר: "ריו מרה בשמן זית – תטעמו את ההבדל!" במסגרת שת"פ זה, יחולקו במועדונים נבחרים ברחבי הארץ אלפי דוגמאות של המוצר האהוב למתאמנים ולספורטאים. ובמקביל יוצגו על גבי מסכים בחדרי הכושר, סרטוני תדמית לאורך כל שעות היום, ולמשך כחודש ימים.
אז אם אתם מנויים של הולמס פלייס וגו אקטיב, תוודאו שלא מחלקים את טונה כשאתם לא שם. בשביל זה אנחנו פה לדאוג שתקבלו את שמגיע לכם
מותג הטונה ריו מארה בשת"פ עם רשת הולמס פלייס וגו אקטיב