ג'ורג'יו ארמני הבושם לאשה ולגבר
הבושם לאשה "מיי וואי או דה פרפיום נקטר"
ג'ורג'יו ארמני מציג את "מיי וואי או דה פרפיום נקטר" MY WAY EAU DE PARFUM NECTAR, מיזוג של פירות ופרחים לחוויה ריחנית עוטפת. זוהי פרשנות חדשה ומתוקה, הרבה יותר פירותית לניחוח של הבושם MY WAY, הפעם שילוב התווים הוא של אקורד אגס עסיסי עם אקורד נוצץ של ריבס ואקורד של עלה סיגלית עמוס אגלי טל.
הבקבוק בגוון חדש, ורוד, מעוצב בצורה מרובעת מעוגלת המסמלת את בשמי MY WAY, והפקק מעוצב כקמע ורוד חדש ושקוף כדי שיעביר את הרעננות והססגוניות של הבושם. הבושם כולל רכיבים ממקור טבעי, המופקים ונרכשים באופן בר קיימא, לרבות טוברוזה ו-וניל, ומגלמים את חזון החופשי והעצמאות של הנשים.
פרחי התפוז מגיעה ממצרים שם הם נקטפים ידנית בבשלותם האופטימלית ובכך מעניקים לקומפוזיציה את העושר והמורכבות של הפרח ואת העוצמה והאנרגיה של הפרי.
פרח הטוברוזה נקטף ידנית באזורים סביב קרנאטקה וטאמיל נאדו בהודו, והוה נוצר באופן בלעדי עבור ג'ורג'יו ארמני, ועובר תהליך מיצוי בלעדי על ידי זיקוק מולקולרי. התוצאה היא אבסולוט של לב טוברוזה, שמזכיר את הניחוח של עלי הכותרת של פרחי טוברוזה.
הווניל, מופק במדגסקר באופן בר-קיימא ומתקבל באמצעות תהליך ייצור המתבצע תחת פיקוח קפדני, להבטחת איכות גבוהה ומובחרת. כך נוצר תו שמזכיר תרמיל וניל עסיסי.
מחיר: 389 ₪ לתכולת 90 מ"ל (המחיר לצרכן והנחות המבצע נקבעים על ידי הקמעונאים על פי שיקול דעתם.)
הבושם לגבר "אקווה די ג'יו או דה טואלט"
ACQUA DI GIÒ EAU DE TOILETTE אקווה די ג'יו או דה טואלט, הוא הבושם האיקוני לגבר של ג'ורג'יו ארמני, מציג שגריר חדש, השחקן אהרון טיילור-ג'ונסון שנבחר לגלם את הבושם, דמות כריזמטית המגלמת את החזון של גבריות רגישה ומשוחררת של אקווה די ג'יו, ובקבוק פלקון חדש ומודרני שניתן למילוי חוזר, הבקבוק נותר עשוי זכוכית חלבית ושקופה שהפכה לסימן ההיכר של הבושם, ועכשיו מציג אפקט אלגנטי של שינוי הדרגתי בעוצמת הזכוכית.
סרט הקמפיין החדש מציג את אהרון טיילור-ג'ונסון כאדם בהרמוניה מוחלטת עם הטבע ועם הים, שגורמת לו להרגיש חיבור לסביבה ולכוח שלה לחזק ולחדש.
מחירים: 319 ₪, לתכולת: 100 מ"ל, 530 ₪, לתכולת: 200 מ"ל, (המחיר לצרכן והנחות המבצע נקבעים על ידי הקמעונאים על פי שיקול דעתם.)
להשיג בבוטיק ארמני בקניון רמת אביב, רשתות סופר פארם, המשביר לצרכן, ניו פארם, אפריל ובפרפומריות מובחרות
הבושם החדש של MUGLER מוגלר, "אליאן היפרסנס" הגירסה הרדיקלית לבושם האייקוני Alie
"בשנת 2024 מכריזה על החזרה של בושם אליאן Alien עם "אליאן היפרסנס" Alien Hypersense עם ניחוח שמגיע מעולמות אחרים. האליאן החדש הוא עז יותר, ועל-טבעי הדור החדש של הנשים של מוגלר".
בשנת 2005, מוגלר יצר בושם שהווה כמו יצור מהעולם החיצון {אליאן Alien}. מוזה שטופת שמש, נדיבה, שנושאת עימה קמע אמטיסט, שחושף את האור והכוח היצירתי של כל אישה. הגרסה החדשה אליאן היפרסנס Alien Hypersense היא עוצמתית, אינסטקטיבית ולא מתנצלת שמזמינה את האישה לחוויה על חושית מוגברת בניחוח של שכבות פירותיות, עציות ופרחוניות.
תווי הריח הם תו ריח עליון של מנדרינה ירוקה ואגס לניחוח רענן. תו ריח אמצעי של יסמין סמבק (Sambek), ותו בסיס של קשמירן הוא שמעניק לבושם ניחוח עצי. חשוב לספר כי בפעם הראשונה אי פעם, באליאן היפרסנס Alien Hypersense, מוגלר מפיק מיצוי של יסמין סמבק באופן בר-קיימא מפרחים שגדלים בשדה של מוגלר עצמו בהודו. מוגלר מטפח את השדה הזה כבר 5 שנים תוך השפעה חיובית על הקהילה המקומית, הבטחת שכר מחיה ומתן ביטוח בריאות, כמו גם הכשרה והגנה לעובדים בשדה. השדות מוקפים בגדר חיה של זנים המתקיימים בהודו, אשר מייצרים מזון לאנשים ולבעלי החיים.
מחיר: 599 ₪ , לתכולת 90 מ"ל
להשיג ברשתות סופר פארם, המשביר לצרכן, גוד פארם, טרמניל X, אפריל
"לה וי אה בל רוז אקסטרה-אורדינר", La vie est belle ROSE EXTRAORDINAIRE, או דה פרפיום חדש של LANCÔME
האו דה פרפיום החדש של לנקום La vie est belle ROSE EXTRAORDINAIRE לה וי אה בל רוז אקסטרה-אורדינר או דה פרפיום חדש, הוא לאנשים שמתמכרים לריח הפרחים, הבושם פותח לנו צוהר חדש לשכרון חושים של ערבוב ניחוחות פרחים שטרם הכרנו, מהדורה חדשה לניחוח האהוב והאייקוני של הבושם.
הבושם החדש חושף בפנינו את היופי של פרח יחיד "הורד", המאחד שלוש תמציות ורדים שונות שמעניקות לו ייחודיות תחושה זו מועצמת על ידי העיצוב של הבקבוק המפוסל החדש, כמו ורד הפורח בתוך חיוך, ואנחנו הנשים יכולות כמו לפרוח עם הבושם לאושר הייחודי שלנו.
הבושם עשיר בניחוח עצי-ענברי-פרחוני שנוצר במשותף על ידי המאסטר פרפיומרים בחברת IFF, אן פליפו, דומיניק רופיון, ו-קרולין דומור Caroline Dumur, La vie est belle Rose Extraordinaire, באמצעות סינרגיה של שלושה ורדים ייחודיים: מי ורדים, רעננים וצמחיים, אבסולוט של ורד דמשק, , ואקורד של 'ורד חלל' Space Rose אשר לוכד את הניחוח של ורד הגדל בסביבה של אפס כבידה. בשיתוף פעולה עם נאס"א, תו יוצא דופן זה מעניק היבטים חדשים לפרח הסמלי של לנקום, וחושף את הטוהר והזוהר שלו.
קמפיין הבושם הוא בכיכובן של ג'וליה רוברטס, פנלופה קרוז ולילי קולינס.
מחיר : 399 ש"ח, לתכולת: 100 מ"ל, 169 ₪ , לתכולת 30 מ"ל
להשיג באתר לנקום https://www.lancome.co.il/
ובנקודות המכירה של לנקום ברשתות סופר-פארם, המשביר לצרכן, ניו-פארם ואפריל ובפרפומריות מובחרות
סדרת הבשמים החדשה לנשים של גולברי
בית האופנה GOLBARY משיק סדרת בשמים חדשה לנשים, ניחוחות אוריינטליים אביביים ברעננות ועדינות נשית.
הסדרה וללת 5 ניחוחות שונים:
JASMINE & SAFFRON – ניחוח אוריינטלי ופרחוני, התווים העליונים הם זעפרן ותפוז, תווי האמצע הם יסמין וקרמל ותווי הבסיס הם מאסק וענבר.
AMBER & TONKA – שילוב ענבר ופולי טונקה. תווים עליונים של לימון ועץ קשמיר, תווי האמצע – סיגליות ומור, ותווי בסיס של וניל, מאסק ופולי טונקה .
ROSE & BLACK PEPPER – ניחוח של ארומה רומנטית. עם תווי אפרסק, ענבי שועל, פטל, ורדים, רקפת ויסמין. תווי הבסיס הם של ענבר ופלפל שחור.
MIMOSA & PATCHOULI – ניחוח הדרי עם תווי מנדרינה, פטל, יסמין ופצ'ולי, ותווי בסיס של ענבר ומאסק לבן.
CITRUS & VANILLA – ניחוח פרחוני ופירותי עם טוויסט עוצמתי ומשכר הנוצר משילוב התווים של ברגמוט, תפוז דם ולבנדר, קינמון, ורד ויסמין ותווי הבסיס של קרמל, וניל ומאסק .
מחיר: 99.90 שח
ניתן להשיג ברשת חנויות גולברי או באתר