פרויקט מיוחד של שגית רביבו, מתחם איזון BALANCE
כשיופי, סטייל, והשראה נפגשים, העולם עוצר מלכת. זה מה שהיה באירוע הסופר נוצץ שנחגג השבוע בקניון עופר רמת אביב, לרגל השקת מתחם BALANCE של מעצבת התכשיטים שגית רביבו, בשיתוף המנטורית הידועה מעיין בן ציון.
המתחם נפתח לרגל חודש האישה הבינלאומי, ומטרתו להעניק הצצה לעולם של יצירה והתפתחות בעולם המודרני, תוכן ואינטואיציה נשית ותפקידה בחיינו.
שגית פתחה את הערב ואמרה כי הרעיון מאחורי המתחם החדש הוא לאפשר לכל אישה למצוא את האיזון בין המהות הפנימית שלה לבין היכולת להגשים את החלומות והרצונות הכמוסים ביותר. זאת מתוך ההבנה שלכל אישה מגיע מרחב להתפתחות, יצירה וצמיחה. לצידה מעיין בן ציון שותפתה למיזם, העניקה לנשים הצצה לעולמה, באמצעות תובנות, טיפים ומשחקי קלפי השראה, פרי יצירתה בשיתוף עם לירן קוהנר ויעלי קפילוטו.
גולת הכותרת של הערב הייתה חשיפת קולקציית התכשיטים החדשה של המותג SAGA, בעיצובה של שגית רביבו שעוצבה במיוחד לחודש האישה הבינלאומי המשלבת עוצמה נשית עם אלגנטיות ייחודית.
אל תשאלו מי היה באירוע, כי כולם היו שם, אבל עבורי היה לי נחת לראות את שגית רביבו שהשנים עוברות לידה בלי להשאיר סימן, היא לצד בעלה וחמשת הילדים המקסימים שלהם.
ואתם מוזמנות למתחם BALANCE שיפעל עד ה 14.3 לקהל הרחב, בקניון עופר רמת אביב ויציע לנשים חוויה יוצאת דופן של יצירה, העצמה ואיזון אישי.
מסקרה ביג דיל של לוריאל פריז
כשמה כן היא, מסקרה חדשה של מותג האיפור לוריאל פריז: ביג דיל, המעניקה כ-100% נפח ואורך, מבלי להכביד על הריסים.
המסקרה בעלת מברשת גמישה העוטפת באופן אחיד כל ריס וריס מהשורש עד לקצה. הזיפים הקצרים מעניקים נפח והזיפים הארוכים מעניקים אורך, מפרידים אותם ומרימים את הריסים מהשורש. הפורמולה חלקה ללא גושים והיתרון הגדול הוא שתוכלי לשים שכבה אחר שכבה לפי טעמך האישי.
ואם בא לכם להעניק מתנה שווה, כדאי שתדעו שהמסקרה מגיעה באריזה ורודה ויוקרתית.
מחיר 75 ש"ח
להשיג ברשתות הפארם, המשביר החדש לצרכן ובפרפומריות המובחרות
איפור לפורים של רשת ביוטיקר
מהם המוצרים הנחטפים ברשת "ביוטיקייר" לקראת הפורים?
בתחום האיפור הם כמובן ליין מוצרים מקצועיים לאיפור אומנותי מקצועי הכולל אודמים לגוף וליפסטיק האומברה שזה שני גוונים בליפסטיק אחד המיועדים לשפתיים אך גם לגוף למריחה קלה ואחידה על העור, בעלי גימור מאט אשר במשיכה אחת יוצר גוון משתנה המוכר כאומברה, או למריחה רגילה היוצרת צבע חדש, מחיר 6.00 ₪. ליפסטיקים מטאליים זהב וכסף לאיפור אמנותי ,עשירים בפיגמנט במחיר: 6.00 ₪. פלטת צבעי הגוף Make Art המיועדת לאיפור אומנותי וציורי על הפנים או הגוף. הפלטה מכילה שמונה צבעים נפרדים בגימור מאט ושמונה צבעים מטאליים המחולקים לחצאים ליצירה מקצועית של 2 גוונים במשיכה אחת. הצבעים נטולי שומן, עמידים ובעלי כיסוי אטום. מחיר: 34.90 ₪, איילנרים לציור על הגוף ולקישוט אמנותי של הפנים, צלליות עמידות ונוזליות, פלטות קונטור שיכולות לעצב את תווי הפנים החדשים לתחפושת ועוד.
נוסף עומד לרשות הלקוחות ליין מיוחד לעיצוב השיער הכולל ווקס צבעוני לשיער עם 8 גוונים לשיער בצורת ווקס חמאתי ורך הנועד לעיצוב השיער, כל הגוונים עשירים בפיגמנט, נוחים למריחה ולהסרה, מתביישים במהירות ומעניקים מראה מדליק ואופנתי. המוצר ללא מלחים ואינו מלכלכך בכלל ומיועד לנשים, גברים וילדים. מחיר 14.90 ₪ .
אקססוריז כמו כתרים וקשתות, תוספות שיער וריסים, קעקועי גבות ושפתיים, מדבקות יוקרתיות של שבלונות אבנים לפנים במגוון עשיר. גליטרים המגיעים בצורות שונות ובגוונים שונים (שמונה במספר) מיועדים להדבקה על אזורי הפנים ,הגוף והשיער. שבבי הנצנצים נדבקים בקלות ללא דבק אך ניתן לחזק באמצעות שימוש בקרם גוף, חמאת גוף או דבק גוף או ריסים ומגיעים בצורות שונות כמו כוכבים, משושים עיגולים ובצבעי הולוגרפיה שלא ניתן לפספס. מחיר: 4.90 ₪.
בקיצור הכול.
להשיג באתר. ובטלפון: 0747-185-185 http://www.beautycare.co.il
חגיגת איפור ברשת סקארה מתאפרים ומתחפשים
רשת SACARA פותחת 3 חנויות קונספט ייעודיות לפורים שיפעלו עד סוף חודש מרץ בהם תמצאו כל שחשקה נפשכם לאיפור מיוחד ופורימי: בעופר הקניון הגדול פ"ת, בעופר גרנד קניון באר שבע, וקניון מול החוף חדרה.
החנויות כוללות אלפי מוצרי איפור, טיפוח ואביזרים לפורים,
וגם קולקציית מוצרי איפור מקצועיים המתאפיינת בפריטים צבעוניים ומגוונים, המתאימים לכל המשפחה כמו צללית מטאלית בקרם ב-7 גוונים מטאליים עוצמתיים במחיר 15 ש"ח,
פלטת צבעי קרם בגווני פסטל ב-12 גוונים המתאימה לאיפור פנים, גוף, עיניים ושפתיים. מחיר
לצרכן: 59.90 ₪.
פלטת 3 צלליות לאיפור דרמטי לערב או ללוק זוהר בגוונים עוצמתיים, ועם פיגמנט עז. מחיר לצרכן: 10 ₪.
פלטת צלליות מינרלית מטאלית בצבעים מטאליים, למראה ברק. מחיר לצרכן: 39.90 ₪.
אבני קישוט להדבקה על ציפורניים, קישוטי פנים וגוף. מחיר לצרכן: 10 ₪. פלטת גליטרים – פלטת נצנצים מושלמת –ב – 6 ועוד ועוד ועוד
להשיג בסניפי רשת SACARA בכל הארץ ובאתר SACARA.CO.IL
לקראת פורים משיק מותג הטיפוח ליראק פריז חלב פנים טבעי וטבעוני
להתאפר לקראת פורים זה צד אחד של המטבע, אנשים לא משקיעים מספיק מחשבה, איך נוריד את האיפור אחרי החגיגה, במיוחד אם מדובר בילדים שלנו בעלי עור עדין ורגיש.
במותג הטיפוח לוריאל פריז חשבו בשבילנו והשיקו במיוחד לקראת חג פורים, מה שנאמר בתזמון מושלם, חלב פנים טבעי וטבעוני, ללא מרכיבים ממקור חי, להסרת איפור באופן יסודי, ניקוי עמוק של עור הפנים והזנה. מתאים לכל סוגי העור וגם לעור רגיש. התחליב מספק מנה נדיבה ומגוונת של ויטמינים ורכיבי תזונה חיוניים בכל ניקוי, וכן תנאים אופטימליים להתפתחות תקינה של קהילת המיקרו-אורגניזמים חיוניים.
התחליב עשוי מ 97% חומרים טבעיים, ומעניק לעור מרקם נעים ללא תחושה שומנית, זאת הודות לפורמולה חדשנית השומרת ומאזנת את המערכת המיקרוביוטית, מחזקת את המחסום האפידרמלי ומונעת התייבשות העור וזיהומים.
מחיר: 130 שח
להשיג באתר ליראק ישראל, ברשתות הפארם ואצל הקוסמטיקאיות והרופאים מורשי ליראק פריז: www.lierac.co.il
המותג ליראק פריז במבצע לרגל יום האשה, באלם שפתיים ושפתון לחות והזנה
מבצע מיוחד לרגל יום האישה של מותג הטיפוח LIERAC PARIS (ליראק פריז) במסגרתו ניתן לרכוש מארז טיפוח הכולל באלם שפתיים טיפולי ושפתון לחות והזנה עם גוון, ב 28% הנחה. במחיר 199 שח במקום 279 ₪ .
באלם שפתיים טיפולי, מעניק לחות אינטנסיבית וזוהר, מחליק קמטוטים וקמטים, ומעניק נפח.
שפתון לחות עם גוון, שפתון הזנה אקטיבי להעשרה מיידית של השפתיים בלחות וחמצן ותוספת גוון ורדרד טבעי.
המבצע יתקיים בין התאריכים: 2-8.3.25
המבצע יתקיים באתר ליראק ישראל: www.lierac.co.il
חנות דגל חדשה למותג Kiehl’s בקניון רמת אביב
החנות המחודשת מעוצבת ברוח הניו יורקית של המותג ובהתאם לקונספט חנויות הדגל של המותג בבירות העולם, ומציעה מגוון רחב של מוצרי טיפוח לעור הפנים והגוף המבוססים על פורמולות יעילות ורכיבים טבעיים איכותיים. המותג ידוע בגישה הפרסונלית ומספק פתרונות טיפוח המותאמים אישית על ידי הצוות המקצועי לצד מכשור טכנולוגי מתקדם.
בנוסף, ניתן למצוא בחנות החדשה מכשור טכנולוגי לאבחון העור כשירות ללקוחות המותג, מאפשרים קבלת ייעוץ בהתאמה אישית המלווה גם על ידי מומחי הטיפוח של Kiehl's, ללא עלות.
מכשור מתקדם זה מעניק אבחון מעמיק ומדויק של פני העור והשכבות הפנימיות, בחינת נקבוביות, נזקי קרינה ושמש, כתמים כהים, קמטוטים ואדמומיות, והמלצות, מותאמות אישית, לשיפור שגרת הטיפוח למראה בריא ורענן. בנוסף, בחנות תמצאו את כל מוצרי Kiehl’s לנשים ולגברים ולקבל דוגמיות להתנסות ברוח "נסה לפני שתקנה" בו דוגל המותג.
המותג Kiehl's מפעיל בארץ 5 חנויות בוטיק : בקניון רמת אביב, דיזנגוף סנטר, קניון גינדי ת"א, עופר גרנד קניון חיפה וקניון מלחה ירושלים. ניתן להשיגו בנוסף ברשתות סופר-פארם והמשביר ובאתרי און-ליין נבחרים.
לכבוד פורים מסכת אנטי אייג'ינג עשירה בקולגן של "טרו סטורי"
כידוע בחודש מרץ מתקיים יום האישה וחג פורים יחד, וחברת True story טרו סטורי מעודדת שימוש במסכת אנטי אייג'ינג כחלק משגרת הטיפוח על מנת לשמור על עור צעיר, רענן וזוהר לאורך זמן, בפורים, ביום האשה, ובכל השנה.
מסכת הפנים Masquerade של True story מעניקה לעור הזנה אינטנסיבית והתחדשות, מכילה 2.5% קולגן ייחודי, חומצה היאלורונית, חומצות אמינו ונוגדי חמצון. הפורמולה חודרת עמוק לשכבות העור, מעודדת ייצור קולגן טבעי, מספקת לחות מרבית ומסייעת בהפחתת סימני גיל. והתוצאה, עור במראה בריא, קורן וצעיר יותר, כבר לאחר שימוש ראשון.
הפורמולה מכילה קולגן ייחודי, פרי פיתוח בלעדי ופטנט רשום של חברת GELITA הגרמנית המובילה בתחום, קולגן זה, עשיר בפפטידים חיוניים שחודרים מעבר לשכבה העליונה של העור ומעוררים את התאים להתחדש ולייצר קולגן וחלבונים אלסטיים חדשים. בנוסף הפורמולה מכילה ריכוז גבוה במיוחד של 2.5% קולגן יחד עם חומצה היאלרונית, שילוב היוצר הזנה עמוקה וחדירה מוגברת לשכבות העור, לגמישות ובריאות העור לאורך זמן.
בנוסף, על מנת להאט את תהליך ההזדקנות העור ובמטרה להעניק לו מראה אחיד, זוהר ובריא, שולבו גם חומצות אמינו העוזרות לצמצם קמטים וקווי הבעה, בעוד נוגדי חמצון מגוונים מחזקים את מבנה העור ומגנים עליו מפני גורמים סביבתיים מזיקים.
אופן השימוש: יש למרוח שכבה עבה של המסכה על עור פנים נקי ולח, תוך הימנעות מאזור העיניים. להשאיר על הפנים למשך 15-20 דקות, ולשטוף במים פושרים. מומלץ להשתמש במסכת הפנים 1-2 פעמים בשבוע.
מחיר : 225 ש"ח
להשיג באתר החברה www.true-story.co.il או בטלפון : 1700-70-8004
מותג טיפוח חדש הנקרא AZENA עכשיו באתר OH GLOW
למי שטרם הכיר את אתר הלייף סטייל OH GLOW, מדובר בבית למותגי אינדי, פלטפורמת למוצרי ביוטי טיפוח ולייף סטייל מהעולם, התומכת במותגים קטנים, עצמאיים, נישתיים ועם אג׳נדות חברתיות וסביבתיות, כולם ללא ניסויים בבע״ח עם רכיבים איכותיים ובקרת איכות גבוהה.
זה הזמן להכיר את מותג טיפוח חדש הנקרא AZENA המצטרף לשורותיו. מוצרי AZENA הם מוצרים איכותיים ידידותיים לצמחונים ולטבעוניים, ללא ניסויים על בעלי חיים, ומיוצרים מחומרים טבעיים איכותיים ללא חומרים משמרים או תוספים. מוצרי המותג מעושרים ב־ AZENA BASE תערובת של צמחים ושמנים טבעיים, המציעים יתרונות רבים לעור, משפרים את המנגנונים הטבעיים של העור מערכת החיסון, ייצור חלב השומן והאלסטיות, ועוד.
במגוון מוצרי AZENA, משתמשים בשילובי מרכיבים כמו נענע, מנדרינה, לבנדר, מלח ים, שמן זית, ורוזמרין, כדי לענות על צרכים שונים של עור וגוף, כגון הפחתת צלוליט, שיפור האלסטיות של העור, נוגדי חמצון, תכונות אנטי-אייג'ינג, כאבי שרירים, מתיחות ושיפור מחזור הדם. המגוון כולל גם מוצרים קוסמטיים מיוחדים כמו טיפול לאחר קעקועים, טיפול בעור תינוקות, טיפול לאחר הסרת שיער ועוד.
משחה שיקומית לעור- המסייעת בפצעים קטנים, חבלות, מפרקים נפוחים, עקיצות דבורה, עקיצות יתושים, כוויות או בכל מצב בו יש צורך להרגיע את העור.
חמאת גוף- חמאת הגוף הנספגת במהירות ומספקת הגנה מלאה לעור. היא מעודדת גמישות וזוהר בזכות תכונות הצמחים לבנדר ושומר. מוצר זה אינו מכיל פארבנים, סולפטים, תוצרי נפט, צבעים או ריחות מלאכותיים. מוצר זה הוא ללא ניסויים על בעלי חיים.
משחת SOS- מוצר אידיאלי המסייע בפצעים קטנים, חבלות, מפרקים נפוחים, עקיצות דבורה, עקיצות יתושים, כוויות או בכל מצב שבו יש צורך להרגיע את העור. מכיל קומפרי ופרחי קלנדולה עם אבץ מרגיעים אדמומיות וגירוד. בעל תכונות מרגיעות ואנטי-בקטריאליות.
קרם רגליים- העוזר למניעת פטרת בעקבות ספורט, שומר על העקבים והציפורניים רכים ובריאים.
קרם ידיים רוזמרין לימון- קרם ידיים וציפורניים מזין ומרכך עם רוזמרין ולימון, שומר על הידיים והציפורניים מבריקות. שעוות דבורים ופרחי קלנדולה מגנים על העור מתנאי סביבה קשים.
קרם ידיים לבנדר מנדרינה- לשימוש יומיומי. קרם ידיים נהדר עבור ידיים רגישות. מכיל שמן לבנדר, תמצית קלנדולה ושעוות דבורים אשר יקלו על אדמומיות, גרד ועור רגיש.
קרם לחות פנים – יום- לשימוש יומיומי, עם תכונות מדהימות של צמח Horsetail וקואנזים Q10 לעור במראה צעיר, בריא ומלא לחות. קרם מצוין לכל סוגי העור.
קרם לחות פנים – לילה, קרם לחות פנים ללילה עם מיצוי מצמח Horstail ותמצית Comfrey לשימוש יומיומי. מכיל תמצית סמבוק, שמן שקדים ומולטי-ויטמינים הפועלים להזנת העור ועל קמטים ועל פגמים קטנים במהלך השינה.
מוצר טיפולי לשיער בסגנון ים תיכוני, להענקת מראה בריא ומוזן בתוך 5 דקות בלבד לשיער. מיועד לטיפול לפני חפיפה לכל סוגי השיער עם ניחוח המזכיר את הים התיכון. בעל נוסחה החודרת לשיער ומשיבה לו את הקפיציות, החוזק והברק.
כל מוצרי המותג המוצר אינם מכילים פארבנים, סולפטים, תוצרי נפט, צבעים או ריחות מלאכותיים. מוצר זה הוא ללא ניסויים על בעלי חיים. 100% טבעי ומיוצרים בעבודת יד. האריזות המיוצרות מחומרים ידידותיים לסביבה.
טווח המחירים של המותג: 89-179 ₪
ניתן להשיג באתר OH GLOW https://ohglow.co.il/collections/azena
L'ORÉAL MEN EXPERT משיק שוט סרום ויטמין C
תשכחו מטיפוח עור הפנים והגוף רק בזירה הנשית, הגבר המודרני דואג לטפח את עצמו לא פחות ולא מתפשר על איכות המוצרים. מחקר של לוריאל פריז על הרגלי טיפוח של גברים, מצא כי מחצית מהגברים בישראל משתמשים במוצרי טיפוח לפנים.
לוריאל מן אקספרט, מותג טיפוח הפנים לגבר מס' 1 בעולם, מבית לוריאל פריז, משיק שוט סרום – ויטמין C, המעורר ומעניק לעור מראה קורן יותר, מחליק את מראה העור ובשימוש מתמשך מצמצם מראה נקבוביות ומעניק לחות לזמן ארוך לתחושה רעננה יותר.
שוט סרום ויטמין C מציע את כל האיכויות של ויטמין C טהור מרוכז, יעיל במיוחד לעור גברי, מחזיר לחיים עור עמום ועייף. הפורמולה החדשנית מסייעת לשמור על איכויות הויטמין C מהטיפה הראשונה ועד האחרונה. המרקם קל לשימוש ובעל מרקם קליל יותר מקרם, נספג במהירות וקלות, בעור ובזקן. לא שומני ולא דביק.
הוראות שימוש: להוציא 3 טיפות סרום אל כף יד נקייה, לשפשף את הידיים אחת בשנייה ולעסות בעדינות על שטח כל הפנים בתנועות סיבוביות – להימנע ממגע בעיניים.
מחיר מומלץ לצרכן: 69.90 ₪, מבצע השקה בחודש מרץ: 59.90 ₪
להשיג ברשת סופר-פארם וסופר-פארם אונליין
מותג טיפוח השיער Moroccanoil מככב על השטיח האדום בטקס האוסקר
אם עקבתם אז לבטח אתם יודעים שבכל אירועים הנוצצים בהם אנחנו שוטפים את העיניים בסלב הכי שווים בעולם, מי שעושה את השיער לאירוע הם המעצבים של Moroccanoil. לאחרונה הייתה זו דמי מור שהשתתפה בטקס האוסקר 2025 עם עיצוב שיער של דימיטריס ג'יאנטוס, מעצב השיער הבינלאומי ושגריר Moroccanoil, תוך שימוש במוצרי המותג.
ההשראה לעיצוב השיער הגיעה מהשמלה הזוהרת של דמי מבית 'ארמני', אומר ג'יאנטוס והוא רצה שהשיער יהיה זוהר,ועוצמתי, כמו השמלה והאישיות שלה.
לעיצוב השיער השתמש ג'יאנטוס במוצרים הבאים: שמן טיפולי של Moroccanoil כדי להחליק פריזים, להזין ולהעניק לשיער ברק לפני העיצוב. רוט בוסט כדי להוסיף נפח לשורשים. ספריי הגנה מחום להגנה מחום, ולאחר העיצוב, ספריי תסרוקות חזק לקבלת מראה שיער עשיר וזוהר.
את מוצרי חברת Moroccanoil® (מורוקנאויל) ניתן להשיג במספרות ובחנויות מורשות
ברחבי הארץ, טלפון לבירורים: 03-9511086, ובאתר: https://www.moroccanoil.com/il/