מרק צח עם כדורי דגים, בוק צ'וי ואטריות זכוכית

1 ליטר ציר ירקות

1 חבילה בוק צוי

1 אטריות זכוכית מבשולות 3 דקות במים רותחים ומסוננות

1/2 כוס עגבניות שרי

למון גראס

4 כפיר ליים

1 כפית סוכר חום

1 ליים סחוט טרי

5 שום פרוס דק ומטוגן עם שמן זית

2 כפות רוטב סויה בהיר

1 כפית שמן שומשום

כוסברה ונבטים סינים

2 לברק מפולט ללא עור ועצמות

2 שיני שום

1 בצל סגול

1 חלה רטובה קצוצה

כוסברה טרייה

פטרוזליה

פלפל ירוק חריף

מלח פלפל

לטחון את הכול במעבד מזון על פולסים.

וליצור קציצות

 

 

 

אופן ההכנה:

1.    מחממים את ציר הירקות.מוסיפים את הלמון גראס,כפיר ליים.

2.    מוסיפים את הסויה,ליים,סוכר.

3.    מוסיפים את העגבניות וטועמים.רק אחרי שהטעמים יסתדרו לנו מוסיפים קציצות דגים

4.    מבשלים 6 דקות.

5.    מוסיפים בוק צ'וי ושמן שומשום

מגישים עם אטריות זכוכית,כוסברה טרייה ולסחוט לימון בהגשה.

 

למידע על סדנת בישול תאילנדית

כללי
תגובות (0)
הוסף תגובה