1 ליטר ציר ירקות

1 חבילה בוק צוי

1 אטריות זכוכית מבשולות 3 דקות במים רותחים ומסוננות

1/2 כוס עגבניות שרי

למון גראס

4 כפיר ליים

1 כפית סוכר חום

1 ליים סחוט טרי

5 שום פרוס דק ומטוגן עם שמן זית

2 כפות רוטב סויה בהיר

1 כפית שמן שומשום

כוסברה ונבטים סינים

2 לברק מפולט ללא עור ועצמות

2 שיני שום

1 בצל סגול

1 חלה רטובה קצוצה

כוסברה טרייה

פטרוזליה

פלפל ירוק חריף

מלח פלפל

לטחון את הכול במעבד מזון על פולסים.

וליצור קציצות

 

מרק צח עם כדורי דגים, בוק צ'וי ואטריות זכוכית

 

 

אופן ההכנה:

1.    מחממים את ציר הירקות.מוסיפים את הלמון גראס,כפיר ליים.

2.    מוסיפים את הסויה,ליים,סוכר.

3.    מוסיפים את העגבניות וטועמים.רק אחרי שהטעמים יסתדרו לנו מוסיפים קציצות דגים

4.    מבשלים 6 דקות.

5.    מוסיפים בוק צ'וי ושמן שומשום

מגישים עם אטריות זכוכית,כוסברה טרייה ולסחוט לימון בהגשה.

 

למידע על סדנת בישול תאילנדית