מתכון באדיבות פרש קיטשן, רשת קפה בריאות בתל אביב.
מצרכים
140 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
160 גרם ברוקולי (8 פרחים גדולים)
5 גרם סלרי (גבעול)
5 גרם בצל ירוק חתוך דק – כף
3 פטריות שמפניון חתוכות דק (60 גרם בערך)
80 גרם נבטים סיניים
כף פסטו
חסה ערבית (שני עלים חתוכים לרצועות)
3 עגבניות שרי חצויות
טחינה ירוקה
5 גרם שומשום
10 גרם פיסטוק קלוי
אופן ההכנה:
מתבלים את החסה ועגבניות השרי בשמן זית ולימון ומניחים בצלחת.
מקפיצים במחבת את העוף והפסטו , מוסיפים את שאר המרכיבים עד לריכוך הירקות, אפשר להוסיף שתי כפות מים.
את מרכיבי הסלט החם מניחים על מצע החסה ועליהם מוזגים טחינה ומפזרים מעט שומשום ופיסטוק קלוי.