מתכון לסלט עוף חם

 

מתכון באדיבות פרש קיטשן, רשת קפה בריאות בתל אביב.

 

מצרכים

 

140 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות

160 גרם ברוקולי (8 פרחים גדולים)

5 גרם סלרי (גבעול)

5 גרם בצל ירוק חתוך דק – כף

3 פטריות שמפניון חתוכות דק (60 גרם בערך)

80 גרם נבטים סיניים

כף פסטו

חסה ערבית (שני עלים חתוכים לרצועות)

3 עגבניות שרי חצויות

טחינה ירוקה

5 גרם שומשום

10 גרם פיסטוק קלוי

אופן ההכנה:

מתבלים את החסה ועגבניות השרי בשמן זית ולימון ומניחים בצלחת.

 

מקפיצים במחבת את העוף והפסטו , מוסיפים את שאר המרכיבים עד לריכוך הירקות, אפשר להוסיף שתי כפות מים.

 

את מרכיבי הסלט החם מניחים על מצע החסה ועליהם מוזגים טחינה ומפזרים מעט שומשום ופיסטוק קלוי.

תגובות (0)
הוסף תגובה