מתכון באדיבות פרש קיטשן, רשת קפה בריאות בתל אביב.

 

מצרכים

 

140 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות

160 גרם ברוקולי (8 פרחים גדולים)

5 גרם סלרי (גבעול)

5 גרם בצל ירוק חתוך דק – כף

3 פטריות שמפניון חתוכות דק (60 גרם בערך)

80 גרם נבטים סיניים

כף פסטו

חסה ערבית (שני עלים חתוכים לרצועות)

3 עגבניות שרי חצויות

טחינה ירוקה

5 גרם שומשום

10 גרם פיסטוק קלוי

אופן ההכנה:

מתבלים את החסה ועגבניות השרי בשמן זית ולימון ומניחים בצלחת.

 

מקפיצים במחבת את העוף והפסטו , מוסיפים את שאר המרכיבים עד לריכוך הירקות, אפשר להוסיף שתי כפות מים.

 

את מרכיבי הסלט החם מניחים על מצע החסה ועליהם מוזגים טחינה ומפזרים מעט שומשום ופיסטוק קלוי.