החומרים
3 עגבניות חתוכות לפלחים
2 מלפפונים פרוסים דק עם הקליפה
1/2 בצל סגול קלוף ופרוס דק
1 כף עלי תימין
1/2 כוס אגוזי ברזיל קלויים וקצוצים גס
150 גרם גבינה צפתית קשה פרוסה דק (לא חובה)
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לפיתה צ'יפס:
1 פיתה חצויה לרוחב (לקבלת 2 עיגולים)
שמן זית להברשה
פפריקה מתוקה או זעתר
מלח
עוד בOnlife:
פירמידת המזון החדשה: מה מותר לאכול?
אופן ההכנה
* מחממים תנור ל-190 מעלות.
* מכינים את הפיתה צ'יפס: מברישים את צידם הפנימי של חצאי הפיתות בשמן זית, מפזרים מעט פפריקה או זעתר ומלח. חותכים או קורעים לפיסות.
* אופים כ-7 דקות עד לקבלת קרעי פיתה פריכים. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.
* מכינים את הסלט: מערבבים את הירקות עם שאר החומרים, מוסיפים את קרעי הפיתה הקלויה ומגישים מייד.
מתוך מגזין "על השולחן".
להזמנת מנוי חייגו 03-6488898 או לחצו כאן