החומרים

3 עגבניות חתוכות לפלחים

2 מלפפונים פרוסים דק עם הקליפה

1/2 בצל סגול קלוף ופרוס דק

1 כף עלי תימין

1/2 כוס אגוזי ברזיל קלויים וקצוצים גס

150 גרם גבינה צפתית קשה פרוסה דק (לא חובה)

3 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

מלח ופלפל שחור גרוס טרי

 

 

לפיתה צ'יפס:

1 פיתה חצויה לרוחב (לקבלת 2 עיגולים)

שמן זית להברשה

פפריקה מתוקה או זעתר

מלח

 

עוד בOnlife:

מאפינס קישואים עם גבינת עיזים

פרפה וניל עם פירות יער

פירמידת המזון החדשה: מה מותר לאכול?

אופן ההכנה

* מחממים תנור ל-190 מעלות.

* מכינים את הפיתה צ'יפס: מברישים את צידם הפנימי של חצאי הפיתות בשמן זית, מפזרים מעט פפריקה או זעתר ומלח. חותכים או קורעים לפיסות.

* אופים כ-7 דקות עד לקבלת קרעי פיתה פריכים. מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.

* מכינים את הסלט: מערבבים את הירקות עם שאר החומרים, מוסיפים את קרעי הפיתה הקלויה ומגישים מייד.

מתוך מגזין "על השולחן".

להזמנת מנוי חייגו 03-6488898   או לחצו כאן