לא חייבים לאכול בשר לא בריא ונוטף שומן ביום העצמאות – אפשר לפנק את עצמכם במנה בריאה של חזה עוף עם עשבי תיבול, לימון ושמן זית. בריא, טעים וחוסך הרבה קלוריות מיותרות
עוד ב-Onlife:
רכיבים:
חזה עוף שלם (לא פרוס) מחולק ל-2 יחידות
עשבי תיבול קצוצים: פטרוזיליה, כוסברה, נענע,
מיץ לימון גדול
10 שיני שום
1 כפית שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
האם באמת צריך להפריד חלבונים ופחמימות כדי לרזות? כל המיתוסים נשברים
האם אתם מפרידים בין חלבונים ופחמימות? שותים מיץ לימון אחרי האוכל? נבהלים משילוב של ירקות ופירות? אתם יכולים להפסיק. המיתוס ושברו
1. מכינים משרה מעשבי התיבול הקצוצים, מיץ לימון, שום קצוץ או כתוש, שמן זית, מלח ופלפל.
2. שמים את חזה העוף בתוך המשרה ומעסים אותו עד לכיסוי.
3. מניחים לשעה וחצי של השריה, מידי פעם הופכים את העוף.
4. מטגנים על מחבת טפלון, או מחבת גריל עד להשחמה.
מנה= מנת חלבון בשר+מנת שומן
באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא