מתכון לחזה עוף בעשבי תיבול
לא חייבים לאכול בשר משמין ביום העצמאות ? אפשר לפנק את עצמכם במנה בריאה של חזה עוף עם עשבי תיבול. גם בריא וגם טעים
לא חייבים לאכול בשר לא בריא ונוטף שומן ביום העצמאות – אפשר לפנק את עצמכם במנה בריאה של חזה עוף עם עשבי תיבול, לימון ושמן זית. בריא, טעים וחוסך הרבה קלוריות מיותרות
עוד ב-Onlife:
רכיבים:
חזה עוף שלם (לא פרוס) מחולק ל-2 יחידות
עשבי תיבול קצוצים: פטרוזיליה, כוסברה, נענע,
מיץ לימון גדול
10 שיני שום
1 כפית שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מכינים משרה מעשבי התיבול הקצוצים, מיץ לימון, שום קצוץ או כתוש, שמן זית, מלח ופלפל.
2. שמים את חזה העוף בתוך המשרה ומעסים אותו עד לכיסוי.
3. מניחים לשעה וחצי של השריה, מידי פעם הופכים את העוף.
4. מטגנים על מחבת טפלון, או מחבת גריל עד להשחמה.
מנה= מנת חלבון בשר+מנת שומן
באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא





React to WordPress