איך הופכים את היום הראשון בכיתה א' לחוויה טובה וזיכרון חיים

 

ללמוד אנגלית כבר בכתה א

בגילאים הצעירים יכולות הקליטה של הילדים היא מדהימה, אז מדוע לא להעשיר אותם גם בלימוד אנגלית? תתפלאו מהתוצאות ומהכלים שאתם מעניקים לילדכם לחיים.

דוגמה נהדרת לכך היא חברת "הלן דורון", החברה הישראלית לחינוך דו-לשוני המציעה לשנת לימודים תשפ"ב חוגים לשעות אחר הצהריים והערב. החוגים באנגלית פונים לילדים מגילאי שלושה חודשים ועד 18 שנים, המועברים בצורה חווייתית תוך שימוש בתנועה, שירים, משחקים והפעלות מהנות.

אז מה השיטה? שיטת הלן דורון מבוססת על יכולת הלמידה הטבעית של הילדים לרכישת שפות חדשות ומועברת כשיעורי אנגלית חווייתיים, מרתקים, מלאים במוזיקה, במשחקים, בסיפורים  ובמגוון רחב של פעילויות פדגוגיות המתוכננות בקפידה עבור כל שכבת גיל. התוצאה? הילדים לומדים אנגלית בקלות ובאופן טבעי, בדיוק באותה הדרך בה הם לומדים את שפת האם שלהם.

מה שטוב הוא שהחוגים זמינים ב-100 נקודות לימוד בישראל מצפון ועד דרום, וגם מסגרת קבוצות קטנות של עד 8 ילדים, המועברים ע"י מורים מוסמכים בשיטת הלן דורון.

תכנית הלימודים של "הלן דורון" פעילה בהצלחה כבר מס' שנים בערים ברחבי הארץ, הבולטת בהן היא עיריית רמת גן אשר פועלת בשיתוף פעולה מלא עם החברה ב- 14 בתי ספר בעיר. החברה פועלת למעלה מ-37 שנה ופועלת ב- 40 מדינות ברחבי העולם ומונה כ- 250 אלף תלמידים בשנה. מאושרת ע"י משרד החינוך.

לברור פרטים והרשמה דרך מרכזי הלימוד של הלן דורון הפרוסים ב 100 נקודות ברחבי הארץ, או באתר

Israel@helendoron.com
077-8053006

 

ערכה מלאה באהבה למי שצועד לראשונה לכתה א'

כמו כל הדברים הטובים, זה התחיל מצורך אישי. אורית אללי, השתחררה מקריירה צבאית ענפה במשאבי האנוש,  והעדיפה להיות בבית עם שתי בנותיה, הקטנות במיוחד בתקופת הקורונה  בו התא המשפחתי קיבל תפנית חדשה. "היה לי רצון וזמן להשקיע בהן והתחלתי לחשוב איך מכינים ילדה לכיתה א'", מספרת אורית. אספה חומרים ומידע והבינה שאותיות ומספרים אינם ההכנה היחידה שהילדים צריכים לפני המעבר הגדול לבית הספר. אורית בנתה תהליך מעצים וכך נולד הספר "אני עולה לכיתה א'" שמלווה בתמונות של הילדות.

הספר "אני עולה לכיתה א'" בהוצאת מדיה 10, הוא מתנה מכל אימא לכל בת/בן וכולל תהליך מעצים וחוויתי שבו כל המשפחה לקוחת חלק ועורכת טקס מיוחד, לקראת המעבר של הילד/ה לבית הספר. "אנחנו אוהבים לציין תחנות חיים כמו בר או בת מצווה, סוויט 16, סיום תיכון וכעת ישנה הזדמנות לחגוג ולהנציח את הרגע שבו הילדים עולים לכיתה א' באופן חוויתי יותר ומעצים" משתפת אורית

המארז כולל קופסא מיוחדת שבה ממלאים ברכות מכל בני המשפחה, שלט לטקס "אני עולה לכיתה א'", כובע של אוניברסיטה כמו בחו"ל לציין את סיום התקופה עם סלפי, כוכבים של ברכות, ברכה ליום הולדת, רשימת המלצות להתנהגות נאותה בבית הספר שהמשפחה מקריאים לילד/ה כדוגמת: מה עושים כשיש צלצול? מה עושים כשלא יודעים את התשובה לשאלה של המורה? מתי פונים למורה? ובנוסף הערכה כוללת גם ספר שמלווה את כל התהליך עם ברקוד לסריקה שכולל הוראות ברורות ומפורטות לאיך מנהלים את הטקס באופן בייתי.

כמובן שכל אחד יכול להוסיף לערכה כיד הדמיון הטובה עליו. ערכה מלאה של "אני עולה לכיתה א" ניתן להשיג בעלות 199 ₪, את הספר "אני עולה לכיתה א'" ניתן להשיג בעלות של 79 ₪

את הספר ברשתות צומת ספרים וסטימצקי או ישירות מאתר החברה: http://www.media-10.co.il

 

 

 

אני עולה לכתה אהלן דורוןללמוד אנגלית בכתה א