סטייק פורל ים נורבגי-חדש בישראל
פורל-ים נורבגי הנו דג ממשפחת הסלמון אשר מגיע היישר מהפיורדים הידועים של נורבגיה, צבעו אדמדם ובשרו עסיסי הודות לתכולת השומן הבריא. הדג עשיר בחומצות שומן מסוג אומגה 3, אשר מיוחסות להן השפעות בריאותיות חיוביות. בנוסף: 100% דג!, לא מעובד!, ללא כימיקלים!, ללא תוספת מים!.
מחקרים אחרונים בתחום הוכיחו קשר בין צריכת דגים ובין ירידה באחוזי הסיכון למחלות לב, שבץ ואלצהיימר. כיום פורל ים נחשב מזון עשיר בחלבון ודל בשומן רווי. בקרוב יושק המוצר השני בסדרת מוצר השנה ? "פילה פורל ים נורבגי מנות".
צריכת הדגים בישראל נמצאת בשנים האחרונות בעלייה. בחברת בלדי מגבירים נוכחות בשוק הדגים הקפוא ומציבים תחרות למותגי דגים קפואים אחרים המיובאים ממדינות שונות בעולם.
דגים הם מוצר מזון רגיש ביותר ועל כן בבלדי עושים הכל על מנת להביא לקהל הצרכנים את הדגים הטובים והאיכותיים בעולם. חברת בלדי הוותיקה שהחלה את פעילותה בישראל בשנת 1916 וכיום חוגגת 100 שנה להיווסדה, שמה דגש על ייבוא דגים קפואים מהחברות בעלות המפעלים המתקדמים ביותר בעולם תוך שמירה על טריות ואיכות המקסימלית.
ההכנה:
מניחים את מנות הסטיק בכלי חסין אש
סוחטים מעל לימון. מוסיפים שמן זית, שום, מלח, פלפל לבן ומכסים בניילון נצמד.
אחרי שעתיים מחממים תנור לחום 200 מעלות.
הופכים את הדגים שהיו במרינדה מכסים בניר כסף למשך מחצית זמן האפיה
מכניסים את התבנית לתנור ואחרי רבע שעה מסירים את הניר ואופים עד השחמה קלה. מגישים עם כוסברה קצוצה טריה.
הדג כשר בהשגחת בד"צ חוג חת"ם סופר ובד"צ בני ציון ירושלים
משקל אריזה של סטייק פורל-ים נורבגי נע בין 800 גרם ל- 1.2 ק"ג.
מחיר מומלץ לצרכן של סטייק פורל-ים של חברת "בלדי" נע בין 44.90 ? לבין 49.90 ? לק"ג.
ניתן להשיגו ברשתות השיווק הבאות: מחסני השוק, סופר ספיר, ויקטורי, סופר ברקת, רשת קו-אופ שופ, מגה, יוחננוף, מחסני להב, פרש מרקט ורמי לוי.





React to WordPress