דברים בעלמה: הסרט
אלה מכם שמכירים אותי קצת יותר מקרוב יודעים בוודאי שאני עושה תואר שני בהיסטוריה, ובאופן כללי יש לי חיבה לדברים ישנים. זו גם הסיבה שאני מתעניינת בספרי בישול ישנים, וכנראה גם הסיבה שהסרטון האמריקאי הזה מהפיפטיז הצחיק אותי מאוד.
מתישהו בקיץ החלטתי, יחד עם חברתי נעה לוין, לצלם גרסה משלנו לסרטון ההדרכה הזה, על ידי שילוב של קטעים שונים מספרי ההדרכה של ויצ"ו משנות ה-50-70. הטקסטים שמופיעים פה הם כמעט קופי-פייסט, לא הייתי צריכה לשנות הרבה כי הכל כבר היה שם.
המתכון שהכנתי הוא עוגת השזיפים והפירורים, שהיא אחת העוגות הפופולאריות ביותר בבלוג, עוגה זריזה להפליא וטעימה מאוד מאוד שצריך בשבילה רק תבניות וקערה (כמו שרואים בסרטון עצמו).
קרדיטים:
צילום, עריכה, בימוי, אנרגיה חיובית, ובאופן כללי להיות אשת חיל שמאוד כיף לעבוד איתה: נועה לוין
מתכון ובישול וטקסט: אני
קריינות: אבנר עפרת המהמם
שמלה: עדי סברן המוכשרת כשד (שתפרה את זה בעצמה!)
עוד מתכונים ופוסטים בבלוג דברים בעלמה





React to WordPress