היא אולי מצחיקונת, אבל כשזה נוגע לביזנס שלה, ברברה סטרייסנד ממש לא משועשעת כשמישהו מנסה לעשות קצת דולרים על חשבונה: אתמול בערב הגיעה בחורה בשם ג'יל זארין, שכיכבה ב"עקרות בית אמיתיות: ניו יורק", לאירוע פרטי בלוס אנג'לס שבו הופיעה סטרייסנד. 

 

עוד ב-Onlife:

זארין, הגרופי הנלהבת, צייצה בטוויטר שלה ש"ברברה תיכף עולה! אני אעלה וידיאו בקרוב!". זארין הבטיחה וקיימה: אחרי כמה שעות, עלה בערוץ היו טיוב שלה סרטון מההופעה של סטרייסנד.

 

מהטראש אל הפחת. זארין

 

בסך הכל, מדובר בתגובה לגיטימית של כל מעריץ עם מצלמה שבדיוק נקלע לאירוע עם אחת הזמרות הגדולות של העשורים האחרונים. אלוהי הפייסבוק יודע שגם אנחנו היינו דואגים לשתף את כל העולם בחוויה, אם במקרה ברברה הייתה נתקעת לנו מול הפרצוף. אבל במקרה של זארין, שהיא סוג של סלב בארה"ב, מדובר כנראה בחוקים אחרים.

 

סטרייסנד ממש לא העריכה את הפרגון של זארין ושלחה את עורכי הדין שלה לדרוש שתעיף מיו טיוב את הסרטון שצילמה בהופעה, או שתמצא את עצמה בתביעת ענק על זכויות יוצרים, הפרת פרטיות ועוד כל מיני משפטים מעולם הדין שנשמעים די מפחידים כשהם מגיעים מברברה סטרייסנד. זארין החליטה שהיא לא רוצה להתעסק עם הדיווה ומיהרה להוריד את הסרטון, תוך כדי שהיא מצייצת "זה לא משוגע?! מצטערת חבר'ה, הורדתי את הסרטון".

 

אבל זה כנראה לא סיפק את ברברה, והצהובונים מדווחים היום שהתביעה אכן תוגש לזארין בימים הקרובים.

 

ומה אנחנו יכולים ללמוד מזה?

1. שלפעמים האנונימיות משתלמת – תהיו בטוחים שרוקסט  לא יתקשרו לדרוש שתורידו את הסרטון שצילמתם בהופעה שלהם.

ו-2. שבגיל 69, ברברה היא עדיין לא פראיירית של אף אחד. 

ושאלה אחרונה: ועל זה לא חשבת לתבוע?