למרות שהשנה יצוינו חמישים שנים למותה, מרילין מונרו הייתה ונשארה אחת הנשים היפות והסקסיות ביותר שאי פעם התהלכו על הפלנטה. לכן זה ממש לא מפתיע שכל תמונה חדשה שלה שנשלפת פתאום מאיזה אוסף פרטי ומסתורי מצליחה לעורר ריגוש עולמי.

 

עוד ב-Onlife:

 

בספר החדש Marilyn By Magnum שרואה אור בימים אלה מעבר לים, אפשר למצוא כמה תמונות של מרילין מונרו שטרם נראו: הן צולמו על ידי הצלם פיליפה הסלמן ב-1952, בדירתה של מונרו. היא הייתה אז רק בת 26, ובדיוק קטפה את התפקיד הראשי בסרט "גברים מעדיפים בלונדיניות".

 

התמונות החדשות של מרילין מונרו 

צילום מסך: dailymail.co.uk

 

הסלמן סיפר שהוא רצה להציג בתמונות את מרילין השברירית והחשופה, במראה טבעי ורך, אך לא ציין מדוע מעולם לא פורסמו התמונות האלה. הספר, שיוצא בחסות תאגיד הצלמים "מגנום", מרכז עשרות תמונות של מרילין שצולמו לאורך השנים, משנות הארבעים ועד מותה הטרגי באוגוסט 1962, על ידי צלמים שונים ויחד הן יוצרות קולאז' מרתק של שחקנית ואייקון, שהפכה לסמל היופי הבינלאומי בתקופה ונחרטה בזיכרון הציבורי, ככל הנראה לתמיד.

 

מרילין מונרו מדגמנת מראה טבעי

צילום מסך: dailymail.co.uk