החומרים:

3 כרעיים (ההררית השתמשה בכנפיים)

תפוחי אדמה

בצלים

שיני שום

סלרי, גבעולים ועלים

צרור או יותר כוסברה

2 עגבניות בשלות

2 כפות חוויאג' לפחות

1-2 כפות פפריקה (אפשר גם מתוקה וגם חריפה)

מלח

אופן ההכנה:

מבשלים את העוף במים כשעה. אז יש לקפות את הקצף (גילוי נאות, לא היה ולא קיפיתי, אולי כי העוף היה אורגני??)

מוסיפים את כל השאר ומבשלים עוד שעתיים לפחות.

להגיש עם אורז או קוסקוס, או איזו פחמימה מנחמת אחרת שתתפוס את הרוטב מעורר המצמוץ.

לאכול במשורה, אחרי הכל, זה עדיין עוף.

לבלוג של איילת