מתכון: טארט משמשים טריים וקרם שקדים
טארט של שלושה חלקים, נראה מסובך, בכלל לא - והעיקר - ללקק את האצבעות. אורח במתכון: הקונדיטור מיקי שמו צד הקפה.
הטארט המורכב מ-3 חלקים: בצק פריך, קרם שקדים ומשמשים טריים.
הטארט נאפה בתנור, בכללותו, על כל מרכיביו, במשך כ- חצי שעה.
עוד בOnlife:
לכבוד יום העצמאות הצרפתי: ביף בורגיניון
החומרים
בצק פריך:
50 גרם חמאה
100 גרם א.סוכר
1 ביצה מס' 1
200 גרם קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
קרם שקדים:
1 כוס אבקת סוכר
1 כוס אבקת שקדים
100 גרם חמאה
2 ביצים
1 כפית רום לבן
1/2 ק"ג משמשים
אופן ההכנה
- מכניסים למיקסר (בוחש גיטרה) את אבקת סוכר והחמאה. לאחר שתי דקות להוסיף את הביצה, מערבבים כחצי דקה ומוסיפים את הקמח ואבקת האפיה.
- נותנים לבצק לנוח חצי שעה.
- בינתיים מכינים את קרם השקדים. מכניסים לקערת המיקסר את אבקת הסוכר והחמאה ומעבדים למרקם אחיד, מוסיפים את הביצים, ולאחר מכן את השקדים והרום. מקררים במקרר. נכניס למקרר.
- מכינים בצק פריך מהמרכיבים (מעבדים חמאה במיקסר למרקם אחיד, מוסיפים אבקת סוכר, מוסיפים את הביצה, הקמת ואבקת האפיה. מכניסים למקרר עד השימוש).
- מרדדים את הבצק הפריך לעובי חצי סנטימטר בתבנית אפיה עגולה.
- מכסים את הבצק בקרם שקדים עד חצי גובה התבנית.
- חוצים את המשמשים ומניחים אותם צפופים, עומדים על- גבי הקרם שקדים.
- אופים בתנור ב- 170 מעלות, כ- 25 דקות. כדי להיות בטוחים שהטארט מוכן, מרימים טיפה את דופן התבנית ואם צבע הבצק אפוי וזהוב, הטארט מוכן וניתן לסיים את האפיה.
- עיטור: 2 אופציות: לבזוק אבקת סוכר או להבריש בג'לי בזק ניטרלי בעודו חם.





React to WordPress