מתכון: טרטר טונה אדומה, מנגו ואבטיח
זכרו, כשאתם בוחרים דג, בשוק או בחנות, ובמיוחד דג שאתם מתכננים להגיש נא, חשוב שתשתמשו בכל החושים:
חוש ריח – הריחו את הדג, וודאו שהוא לא מסריח או שיש לו ריח לא טוב אחר;
חוש הראייה – הסתכלו על הדג מהראש ועד הזנב, וודאו שהוא מבריק ולח. שימו לב במיוחד לשני מאפיינים המעידים על טריות: עיניים בולטות (דג עם עיניים שקועות אינו טרי) וצבע אדום של הזימים;
וחוש המישוש – לחצו על בשר הדג על מנת לוודא שהוא אלסטי-קפיצי וטרי. אם במקום שבו נגעתם בדג נוצר שקע, זו אינדיקציה לכך שהוא אינו טרי.
עוד בOnlife:
ריבת רימונים שמגרה את כל החושים
מהו המתכון לעוגיות שקרין גורן עדיין לא פיצחה?
כמה ק"ג יוריד לכם תפוח אחד ביום?
החומרים
100 גרם טונה אדומה חתוכה לקוביות
2כפות מיץ לימון
2כפות שמן זית
כף שמיר קצוץ
מלח ופלפל
פרוסת אבטיח דקה
2כפות קוביות מנגו
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. מכינים טרטר טונה: מערבבים בקערה את קוביות הטונה יחד עם מלח ופלפל, מיץ לימון ושמיר
2. מוסיפים את שמן הזית תוך כדי ערבוב
3. מניחים את פרוסת האבטיח בתוך רינג, מעליה מסדרים שכבה של קוביות מנגו ומעליה – שכבה של טרטר טונה.
לאתר "איטלקיה בתחנה"





React to WordPress