פרגיות בגריל עם ירקות
לא חייבים "לתקוע" ביום העצמאות ? אפשר ליהנות ממנה שווה של פרגיות בגריל עם מבחר ירקות. גם בריא וגם טעים
אין כמו פרגיות על האש ביום העצמאות (ובכלל!), לפניכם מתכון בריא, טעים, ושחוסך המון קלוריות מיותרות.
עוד מתכונים ליום העצמאות:
מרכיבים:
מלח ופלפל שחור גרוס
300 גרם פרגיות
1 בצל גדול
1 פלפל אדום
1 פלפל כתום
1 פלפל ירוק
פטריות מקופסא
6 שיני שום
1 כפית שמן זית
פרגיות בגריל עם ירקות. תמונה באדיבות ISTOKE
אופן ההכנה:
1. את הפרגיות ממליחים ומוסיפים תבלין גריל.
2. מכניסים לתנור במצב גריל לצריבה מ-2 הצדדים.
3. את הירקות קוצצים לרצועות, מטגנים כשהבצל ראשון, אחריו השום ולבסוף שאר הירקות שהוקפצו עד קריספיות תוך הוספת פלפל ומלח.
2 מנות: כל מנה תחליף לבשר בא.צהריים+מנת שומן.
ערך קלורי: 2 יחידות (200 גרם כל יחיד) בשווי כולל של 500 קלוריות.
באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא





React to WordPress