מתכון ב-5 דקות: מרק שעועית כפרי
מרק מהיר, סמיך ועשיר שנותן תחושה של מרק כפרי ומושקע במינימום זמן. מכינים אותו מקופסת שימורי שעועית ומתקבלות 2 מנות גדולות ומשביעות עם בונוס – רק 250 קלוריות למנה.
עוד ב-Onlife:
מצרכים:
קופסת שימורים של שעועית לבנה ברוטב עגבניות
חצי בצל גדול
מלח פלפל
אופציונלי: טבסקו
חצי כפית סוכר
אופן ההכנה:
1. חותכים את הבצל ומטגנים בכף שמן עד להזהבה (אני אישית אוהבת טעם של בצל שרוף, אז אני משאירה אותו קצת מעבר לנקודת ההזהבה).
2. בזמן שהבצל משתכשך בשמן לוקחים סיר קטן ושופכים לתוכו חצי מתכולת השעועית מקופסת השימורים, כולל כל מיץ העגבניות, את החצי השני של השעועית מקופסת השימורים מועכים כמו פירה.
3. מוסיפים לסיר את השעועית המעוכה ואת הבצל. מוסיפים חצי קופסת שימורים מלאה במים לסיר, ומתבלים במלח ופלפל. אופציונלי ומומלץ - 10 טיפות טבסקו.
4. מרתיחים עם מכסה על אש גבוהה ואחרי הרתיחה משאירים על אש בינונית עוד כשתי דקות ומכבים.
5. מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים עם קרוטונים.
הכי מהיר שיש ומספק את תחושת החום והביתיות ההכרחית לימים קרים ברמה הגבוהה ביותר.





React to WordPress