לבצק הפריך:

200 גרם קמח

100 גרם קוביות חמאה קרה

חצי כפית מלח

 2חלמונים

 4כפות סוכר

במעבד מזון להעביר את הקמח המלח והסוכר ולערבב, להוסיף את החלמונים ואת החמאה ולערבב בפולסים קצרים עד קבלת בצק פרורי

להעביר למשטח עבודה ולאחד את הבצק הפרורי לבצק אחיד

לקרא כשעה עטוף בניילון נצמד

לרדד את הבצק לעובי של כחצי ס?מ ובקוטר התבנית

להעביר לתבנית ולהדק אותו לתבנית. 

 

לאפות בחום של 180 מעלות עד הזהבה קלה. 

 

למלית:

500  גרם גבינת שמנת 30  אחוז

270  גרם שמנת חמוצה

 3 ביצים 

10  גרם וניל איכותי

150  גרם סוכר

80  גרם קמח

35  גרם פודינג וניל 

 

150 גר' גנאש שוקולד ( 75 גרם שוקולד+75 גרם שמנת(

תבנית קוטר 24

 

אופן ההכנה:

לשמן את התבנית ולהניח את התחתית של הבצק האפוי, לערבב את כל החומרים פרט לגנאש ולשפוך לתבנית, בעזרת כף לשפוך תלוליות של גנאש ולעשות צורת מערבולת.

לשמור קצת גנאש לציפוי.

אחרי האפייה לקרר ולצפות בגנאש הנותר.