מוצרים חדשים ומארזים לכבוד חגי תשרי
שבוע מעולה,
אז מה חדש במקררים ומה אפשר להעניק כמתנת חג??
ראשית בדקתי את יוגורט הדנונה של שטראוס עם חתיכות תפוח ורק 3% שומן.
ומה הכי מתאים לחג המשמש ובא יותר מאשר תוספת של תפוח ביוגורט האהוב עלינו. אחלה שידרוג/תוספת שבדיוק מתאימה לעשרת ימי תשובה- אין נקיפות מצפון כי זה לא ממש משמין וזו מנה יפה לנשנוש בין הארוחות או כחלק/מרכיב מעולה בארוחת הבוקר או הערב. ההחלטה נתונה בידיכן.
זה טעים, לא מדי מתוק וכיף לאכול יוגורט עם חתיכות פרי. אז זה מפנק והתפוח הוא ממש ממש אמיתי וטבעי. והמרקם כמו המרקם של יוגורט דנונה בכלל הוא נהדר.
יש גם למעוניינות משקה תות חדש - 0% שומן וזאת כהמשך טבעי להשקת האקסטרה פרי, משקה מרענן עם 20% תות ובסה"כ - 66 קלוריות לבקבוק המכיל 250 מ"ל. מושלם אמרנו??
מבית שטראוס גם כן עוד תצורה של מילקי שאני חייבת להביע פה את התפעלותי מעוד ועוד שידרוגים ותוספות למילקי הוותיק והאהוב. פעם זה היה שלוק, ופעם המון קצפת וכל הכבוד לרעיונאים וטכנאי המזון שעוסקים בחטיבת מילקי האהוב בשטראוס.
כעת מושקת קטגוריה חדשה במקרר ויש עוגות מצוננות ואישיות. וזה טעים שאין דברים כאלה. ששי שבת הזה התענגתי עליהן כי עוגה אחרת לא הייתה בנמצא וליד ספל קפה הפוך ממכונתי אהובתי ואני רוצה לומר לכן/ם שזו לא פשרה. זה טעים, זה מתאים, זה קטן ואישי. ואין כיבודים ,אפילו לא ביס אחד. מי שרוצה שיקח עוגה אישית משלו של מילקי :).
אז מילקי שנמצא איתנו משנת 1976 הפעם מפתיע ובגדול. מה הסיפור??
העוגה מצופה בשוקולד אישית ומצוננת, השוקולד איכותי והיא ממולאת בקרם וניל עשיר. אפשר לרכוש או בבודדת או במארז של רביעיה והוא מותאם לצריכה במשך 3 חודשים מרגע יצורו.
המוצר החדש פותח על ידי ובילויי צוות הטכנולוגים של המחלבה אחיהוד, אך מיוצר במפעל מתמחה באיטליה.
אז בישראל יש עדנה לשוק העוגות האישיות ויחד עם זאת לעוגות המצוננות טרם נולד המקום במקררים הישראלים להבדיל מאירופה שם עוגות המצוננות צמחו במכירות פי 7 מעוגות יבשות.
אריאלה שיפנבאור-וייס מנהלת השיווק של מחלבת שטראוס התייחסה להשקה ואמרה: "עד עתה ניתן היה לצרוך את מילקי רק עם כפית או כשתיה- מילקי שייק וכעת לקחנו את הפינוק צעד אחד קדימה (ואני אוסיף ואומר כמה צעדים קדימה), מתחנו את המותג ואנו מציעים עוגה אישית. בחרנו להשיק את המוצר לקראת החגים מכיוון שעונה זו מתאפיינת באירוחים רבים ובילויים מחוץ לבית ומילקי CAKE נותן פתרון לשינהם ברמת המחיר, הטעם והמרקם".
הם ידעת ש.....
* למילקי יש מגוון מוצרים: שוקולד, וניל, הפוך, קל ,מיני, מילקי טופ מגולגלת, עדשים, אקסטרה קצפת ומילקי שייק.
* לתהליך הפיתוח הראשוני קדם מחקר מקיף בקרב בני נוער ממנו עלה כי הצעירים מעוניינים במעדן עם קצפת.
* מחקרם מראים כי הקצפת של מילקי שטראוס היא הקצפת האידיאלית לטעמו של הצרכן הישראלי. הצרכן הישראלי מעוניין בכמה שיותר קצפת במוצר.
* מתכון הקצפת הוא אחד הסודות השמורים ביותר בשטראוס- רק 5 אנשים יודעים את סוד הכנתה.
* המוצר הנמכר ביותר של המילקי הינו מילקי שוקולד. (הצרכנים נאמנים למקור)
* אופן האכילה של המילקי ייחודי לכל צרכן: 53% אוכלים כל שכבה במיוחד, 38% רוצים בכל ביס קצפת, 8% מערבבים.
אז בתיאבון ושיהיה המון מתוק בשנה החדשה.
לסיום וקינוח אספר לכן/ם על יין מעולה שלגמנו השבת על שולחן הארוחה, ולא צריך סיבה כדי לחגוג ולשתות יין איכותי. פשוט מאוד, ארוחת ערב שבת, כולנו מתכנסים, אוכלים טוב, צוחקים, מדברים. צריך לעשות לחיים מסיבות שונות שתמיד יש בנמצא, לבריאות, לשבת שלום, לשנה טובה, למזל טוב והרי אכלנו בשר טוב אזי צריך יין לבד, כך לפי הכתובים...
אז הפעם שתינו ונהנינו מיין קברנה סוביניון מסדרת האיכות רזרב של יקבי ברקן.
יין שצבעו כזה חושני, הוא עמוק וחזק, 14% אלכוהול, יש לו נוכחות עוצמתית והוא הכי התסדר לי עם רצועות אנטריקוט שאכלנו עם קינואה, עגבניות צלויות וקוביות חצילים. הארוחה הייתה מושלמת. והיין נתן את העוקץ הזה ,הסיומת המעולה לארוחה.
סדרת הרזרב של יקבי ברקן היא מסדרות היין האהובות והפופולריות בארץ. ענבי הקברנה מקורם בכרמים בגליל העליון. והיין יושן בחביות עץ אלון
סדרת יינות רזרב גרפה למעלה מ- 70 מדליות בתחרויות יין בינלאומיות.
אז יש כעת מארז לכבוד חגי תשרי הנמצאים בפתח ומלבד היין האיכותי יש גם שמן זית בכבישה קרה, כתית מעולה של ג'השאן וגם דבש טהור וטעים המגיע אלינו מעין חרוד.
מארז טעים ויפה שעולה רק 90 ש"ח והינו מארז מושלם למתנה למארחים/ות
אפשר להזמין דרך כאן: 08-9447745, וניתן לרכוש ברשתות השיווק ובחנויות המזון והמשקאות ברחבי הארץ.
איזו גאווה ואיזה כיף שיש לנו מוצרים תוצרת כחול-לבן, תוצרת הארץ ופרי מחשבתם ועמלם של טכנולוגי המזון המוכשרים והרעיונאים של החברות.
אז שיהיה חג שמח ושנה טובה וכל הברכות הטובות תחולנה ותתגשמנה עליכן ושיהיה רק טוב באמת. שיהיה תמיד אוכל טוב על שולחננו לצד יין איכותי.





React to WordPress