חומרים:

קוביית טופו

צרור פטרוזיליה

צרור עלי בייבי תרד

צרור עלי בייבי קייאל

2-3 בצל ירוק

2 כפות טחינה גולמית (משומשום מלא)

2 כפות רוטב סויה (ללא גלוטן)

מלח, פלפל שחור, כורכום

 

אופן ההכנה:

  1. להכניס את כל החומרים למעבד מזון ולטחון, עד לקבלת מרקם חלק (כמו בצק).
  2. לצור קציצות ולהניח על נייר אפיה משוח קלות בשמן זית.
  3. למרוח באצבע מעט שמן זית על הקציצות ולהכניס לתנור לאפיה בחום של 180 עד שמשחים.

שפע בריאות J 

  ריקי לנגברג-Ph.D , נטורופתית ותזונאית טבעית

 לעוד מתכונים