אם תשאלו את הבת שלי התשובה היחידה שתתקבל בכל מה שקשור לקרם לוטוס קרמל וקרם לוטוס קרנץ היא שיש לאכול אותם בכפית היישר מהצנצנת ואם אמא לא מסתכלת אז מותר גם ללקק עם האצבע... 

הבת שלי טוענת שקרם הלוטוס נועד להיות מעדן בפני עצמו וכל שילוב של מתכון "מבזבז" אותו סתם. 

 

לקרם לוטוס קרמל שזכה במוצר השנה 2015 הצטרף גם קרם לוטוס קרנץ והשניים מתאימים לשלל מתכוני חג נפלאים: גלידות, עוגות, עוגיות, מקפאים ומוסים בשילובים נפלאים של פירות טריים, פיירות יער ובסקוויטים.

 

שיהיה לכם ברור שלא קל היה לי למלט את צנצנת הקרם מידיה של בתי אבל בסופו של דבר הצלחתי להכין כדורי קרם לוטוס המקבילים לכדורי השוקולד המסורתיים והתוצאה היתה מעולה

כל כך פשוט, מהיר וטעים...

 

 

לכדורים:

500 גרם בסקוויטים שבורים (השתמשתי בפטיבר שוקולד מריר הכהים ביותר)

מעט חלב לשפוך על שברי הבסקווטים

שני שליש צנצנת קרם לוטוס

 

ההכנה:

לשבור את הבסקוויטים בקערה רחבה ולהרטיב במעט חלב

להוסיף את קם הלוטוס ולערבב עם שני מזלגות

לצנן למשך מחצית השעה

ליצור כדורים ולצפות בשבבי קוקוס או סוכריות צבעוניות

להכניס למקרר או לפריזר ולחגוג.

מעולה עם גלידה. 

 

 

 

 

 

 

 

שנה טובה