רכיבים:
200  גרם זוקיני חתוך גס
100  גרם אספרגוס חתוך גס
50  גרם גזר חתוך טבעות
50  גרם כרישה קצוצה
10  גרם תרד מופרד לעלים
20  גרם חמאה
2  כפות שמן זית
100  מל יין לבן
כף שום כתוש
מלח
פלפל שחור גרוס
צ?ילי טרי או יבש 1 גרם
 

תהליך הכנה:

מחממים סיר לחום בינוני ומטגנים את כל הירקות למעט השום הכתוש, יחד עם שמן הזית והחמאה, עד לשקיפות הכרישה (כ- 5 דקות טיגון).
מוסיפים את היין הלבן, השום הכתוש והצ?ילי ומערבבים עד לצמצום הנוזלים.
מוסיפים מים עד כ- 5 ס"מ מעל גובה הירקות ומבשלים על אש נמוכה כ- 40 דקות.
מוסיפים את התבלינים לפי הטעם וטוחנים עד למרקם חלק.

מגישים עם גבינת שמנת ועירית .

אוכלים ונהנים.