בבה או-רום של דודו אוטמזגין
בעברית היא מוכרת כסברינה. בצרפתית היא באבא או רום. הנה הגרסה של דודו אוטמזגין לקינוח האהוב
החומרים
8 כוסות
לבצק
100 גרם קמח
33 גרם חמאה
5 גרם שמרים
7 גרם דבש
1 גרם מלח
130 גרם ביצים
לסירופ
225 גרם סוכר
½ מקל וניל
7 זסט תפוז
465 גרם מים
105 גרם רום לבן
למלית
660 גרם שמנת מתוקה
40 גרם סוכר
תרמילים ממקל וניל אחד
לקישוט
פטל טרי
**מתוך ספרו החדש INSPIRATION- Patisserie Design, המשלב בין עיצוב, אמנות, אופנה לקולינריה ופטיסרי





React to WordPress