הבקר הוזמנתי להשתתף בהשקתו של מעדן חדש של מחלבות גד-מעדן שיבולת השועל המהווה פתרון לארוחת בקר מאוזנת ולא רק. כי אני אמצתי אותו כארוחת ביניים ובעיקר לאחר אימון בחדר הכושר. 

מרביתנו מאמינים בתרומתה וחשיבותה הרבה של ארוחת הבקר לתפריט היומי שלנו. גם אם אתם מודעים ואינכם מקפידים על תפריט בריא ומאוזן משיקולים של העדר זמן להכין או לשבת בנחת לפני צאתכם ליום חדש, ברור לכם שארוחת הבקר צריכה להיות מזינה ועשירה כך שתספק לנו אנרגיה ותשביע. מתוך הרצון לענות על הצורך הספציפי הזה, השיקה גד, לראשונה בישראל, מעדן שיבולת שועל מוצר חדשני בארץ ובעולם המהווה ארוחת בקר מאוזנת. 

 

 

 

שבולת השועל נחשבת  ל "דגן על" העשיר במרכיבים תזונתיים: שיבולת השועל עשירה בחלבונים מהצומח, בסיבים תזונתיים ופחמימות מורכבות המאיטיות ספיגה. היא עשירה במינרלים: ברזל, סידן ומגנזיום, מה שהופך אותה לתשובה המצוינת לארוחת הבוקר התורמת לתחושות שובע ומלאות לאורך זמן. 

 


 

למה שבולת שועל?

מחקרים מצאו כי שיבולת שועל או סובין שיבולת שועל, הנאכלים בקביעות, תורמים לירידה ברמות הכולסטרול והסוכר בדם. סובין שיבולת שועל תורם לבריאות הלב וכלי הדם. החלבון בשיבולת שועל גבוה באיכותו יותר מאשר חלבון החיטה, ומתקרב בהרכבו לחלבון מלא. שיבולת שועל מסייעת בתהליכי העיכול, משפרת את איכות השינה.מוסיפה נפח למזון על ידי ספיגת הנוזלים שמסביבה. הסיבים מאטים את תהליך העיכול ומעניקים תחושה של שובע לאורך זמן רב יותר. כאשר אוכלים אותה בעודה חמה נהנים גם מהשפעתה על מרכז השובע.

 

 

 


 

בכל פעם שאני פוגשת מוצר מזון חדש אני בוחנת היטיב את טבלת הרכיבים התזונתיים שהוא מכיל. וכך עשיתי גם הפעם . המעדן הינו על בסיס חלב בקר מלא, מכילה שיבולת שועל דקה וגסה, ללא תוספת סוכר ובתוספת ממתיקים טבעיים בלבד (אריתריטול וסטיביה) במתיקות עדינה, עשיר בסיבים תזונתיים מסיסים.

 

 

 

 

מעדן שיבולת שועל מתאים לכולם. הוא מהווה ארוחת בקר מצויינת בשל היותה משביעה ומאוזנת, הוא מתאים כארוחת ביניים למי כמוני או כמו הבת שלי שמעדיפות שלא לקחת כריכים לדרך... לארוחת ערב, לפני או אחרי אימון כושר וחשוב לציין שהוא מכיל 20% ממנת הסידן היומית המומלצת שנדרש גופה של האישה לצרוך ביום. המעדן מכיל 220 מ"ג סידן. המנה כולה מכילה 85 קלוריות שהן פחות מכמות הקלוריות שישי בכוס קפה הפוך שאנו שותים בבית קפה!!! 


 

 

 

 

 

*את מעדן שיבולת השועל ניתן לחמם במקרוגל ללא חשש, מרכיבי האריזה מותאמים לכך.

חממו  את המעדן 50-60 שניות במכסה סגור והארוחה שלכם מוכנה. אפשר להוסיף לארוחה סילאן, דבש, קינמון, פירות מכל סוג או לאכול ללא חימום. עבורי המתיקות היתה מדוייקת

 

 

 

 

מחלבות גד היא מחלבה משפחתית, שצמחה ברבות השנים לכדי המחלבה הרביעית בגודלה בישראל, תוך שמירה על הטעם המשפחתי הייחודי לה ומוצרי בוטיק פרי מחלבותיה. ויש גם מתכונים

הצטרפו לדף הפייסבוק של מחלבות גד ותשארו מעודכנים. 

 

 

 

 

ריקי ברוך בחירות נכונות, בלוגרית