מיונז ביתי קל להכנה
אי אפשר למצוא מיונז ללא סוכר בחנויות, אבל לא היינו מוכנים לעבור שנה שלמה בלעדיו. חששתי מאוד: מיונז ביתי הוא אחד המאכלים שצריך להיות שף אמיתי כדי להכין, לא? אז זהו, שלא. אם יש לכם מעבד מזון, תופתעו להיווכח כמה זה קל
ביצה
כפית חרדל
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל
½1 כפית חומץ בן יין לבן
כוס שמן קנולה
שפכו לקערת מעבד מזון את כל החומרים, מלבד השמן. הפעילו את המכשיר ל-15 שניות. בזמן שהמכשיר פועל, הוסיפו את השמן בזרם אחיד (אם אתם משתמשים במערבל מזון שיש לו פתח במכסה העליון, תוכלו למזוג דרכו את השמן בקצב אחיד כדי שהמיונז שלכם ייצא מושלם).
מיונז טרי, תוצרת בית, מחזיק מעמד במקרר במשך שלושה ימים.
** מתוך הספר שנה ללא סוכר בהוצאת כתר





React to WordPress