שבוע טוב והפעם עם פירורי לחם בסגנון גריסיני. איטליה זה כאן!

 

קיבלתי לניסיון וטעימות את פירורי הלחם/גריסיני מבית "מאסטר שף". נהדרים וכיף לעבוד איתם. מידת העובי שלהם אידיאלית לבישול ואפייה. החלטתי להכין לביבות בטטה עם גבינה מלוחה ועוד.

 

2 בטטות גדולות לקלף ולבשל עד קבלתם רכים. למעוך כמו לפירה, להוסיף 1 חלמון, מלח ופלפל לפי הטעם , 3 כפות קוטג' גדושות, 1/2 כוס פירורי גריסיני.

ליצור לביבות ובכל לביבה להכניס קובייה גדולה של גבינת פטה 5%. זהו לחמם מחבת עם שמן ,להכין נייר סופג ולטגן את הלביבות הנהדרות. בתיאבון. כמה פשוט כמה נעים.

 

 

 

 

 

 

המותג הקולינרי "מאסטר שף" מרחיב את סדרת פירורי הלחם ומשיק:

פירורים אפויים בסגנון גריסיני

לציפוי פריך ועדין - אידיאלי לאפייה ולטיגון

 

פירורים אפויים בסגנון גריסיני מעניקים ציפוי פריך בטעם מעודן לשלל מאכלים ?
קציצות, שניצלים, ירקות ועוד

המותג הקולינארי "מאסטר שף" ממשיך להציע לצרכן מגוון מוצרים איכותיים המעניקים לבשלן הביתי בטחון והצלחה במטבח. מגוון מוצרי "מאסטר שף" מעוררים השראה במטבח והופכים כל מנה לשיח סביב שולחן האוכל.

הפעם מרחיב "מאסטר שף" את סדרת פירורי הלחם, עם פירורים אפויים בסגנון גריסיני- פירורי מאפה המצטיינים בטעמם העדין ומתאימים לאפייה ולטיגון. המוצר החדש מתאים במיוחד כציפוי למנות מעודנות יותר כמו אצבעות גבינה, ירקות פריכים, כשכבה קראנצ'ית במאפים, וכמובן כציפוי מנצח לשניצל.

"פירורים אפויים בסגנון גריסיני" מצטרפים לליין פרורי הלחם הקיים תחת מותג "מאסטר שף" הכוללים פירורי לחם מוזהבים, פירורים ללא צורך בביצה, פנקו ופנקו שום, כולם נמצאו אהודים ואהובים ע"י קהל הצרכנים.

לפי מנהלת מותג מאסטר שף הגב' תמר אבן "מאסטר שף הינו המותג הקולינארי החם ביותר בשוק, אנו מתרחבים לקטגוריות חדשות ובהצלחה רבה. שמנו למטרה ליצור עבור כל בשלן חובב או מקצועי רגע מיוחד בו הוא יכול  להגיש מנה ייחודית טעימה ולקצור תשבוחות ומחמאות מהסביבה".

 

פירורים אפויים בסגנון גרסיני

מחיר מומלץ לצרכן: 7.90 ?

משקל: 300 גרם

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ אגודת ישראל           
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות המובחרות