הם מככבים אצלי בסל הקניות ולא משנה לאיזה קטגוריה הם שייכים. מוצרי המותג שופרסל שאני מנסה שוב ושוב,ראויים להיות המותג הנבחר בעגלת הקניות שלי בכל קטגוריה ועניין

השבוע הגיעו להתנסות 4 מוצרים מתחום המזון. הגרנולה נפתחה והפכה מהר מאוד לארוחת מזלי עם תותים ויוגורט. מנה מרעננת בריאה ומשביעה.

 

 

 

כל מי שאוהב את הצירופים השונים של מוזלי יכול לשלב כל פרי טרי במנה ולאכול בכל שעות היום. הגרנולה של שופרסל העניקה למנה את המתיקות והפכה אותה משביעה. 

 

 

סולת היא חומר גלם נפלא למגוון  מתכונים מתוקים ומלוחים. אני ממעטת להשתמש בסולת. לרוב אני מפונקת בעוגת הסולת שמכינה אמא. את מרק הסולת טעמתי לראשונה במסעדת כרמים בסגולה. מסעדה דרומית מעולה. אני מצרפת את המתכון של השף סהר רפאל, שף המסעדה .

מרק סולת

המרכיבים

6 כפות שמן זית

4 שיני שום כתוש

2 עגבניות, קלופות וקצוצות

¼ כף כורכום

1 כף מלח

¼ כף פלפל שחור גרוס

17 כוסות מים

1 צרור כוסברה קצוץ

2 כוסות סולת

 

אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה קלה מוסיפים עגבניות, כורכום מלח ופלפל.  מטגנים כ-2 דקות, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הכוסברה ואת הסולת באיטיות תוך כדי בחישה נמרצת, עד שהסולת מתמזגת במים.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-5 דקות.

- אם יש צורך, מוסיפים מים עד למרקם הרצוי - שכן לסולת יש נטייה לספוח מים, ולכן לאחר הבישול ייתכן שיתקבל מרקם סמיך.

טריק לקילוף עגבניות: חורצים צלב בבסיס העגבניות עד לעומקן וחולטים במים רותחים במשך חצי דקה. מסננים את העגבניות מהמים וטובלים במי קרח עד שהקליפה נפרדת מהבשר. לאחר מכן מקלפים את הקליפה בקלות בעזרת חוד של סכין קטן.

ההכנה פשוטה ומהירה מנה אביבית שאכין שוב בסופ"ש הקרוב.

 

 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך בחירות נכונות, בלוגרית