תן ביס-כריך הפסטרמה המשפחתי.
השבוע קבלתי להתנסות במוצרי הפסטרמה החדשים של טירת צבי. כמי שמקפידה על אורח חיים בריא ונמנעת ככל יכולתי מאוכל מעובד אני מרשה לעצמי להכניס לתפריט את הפסטרמה שמהווה עבורי תחליף לחלבון דל שומן.
שלושה טעמים הגיעו בהתנסות הזו. אני שמרתי לעצמי את טעם הברביקיו כדי שאיש לא יגע והותרתי למשפוח'ה את השאר. חלוקה הוגנת. לא כן?
בשלושה הטעמים שקבלתי להנסות היו : פסטרמה ברביקיו, דבש וסילאן ופפריקה מתוקה.
שלושה הטעמים הם מרכיבים טבעיים, ללא גלוטן, בעלי 2% שומן, ללא תוספת חומרים משמרים למעט סלרי טבעי, ללא תוספת פוספטים מעבר לקיים באופן טבעי בבשר, ללא מונוסודיום גלוטומט. הפסטרמה עשויה מנתחי הודו טחונים, מעוצבים, אפויים וצלויים. משקל האריזה- 200 גרם.
בקשתי מבעלי להתארגן על הכריך המושלם שלו ובקשתי ממנו שיזמין אותי לצלם כאשר הכל יהיה מוכן. עיניכם הרואות - הוא חגג עד כלות ולא הסתפק באחד. את הכריך השני לא הספקתי לצלם כי הוא שיתף אותי רק אחרי... " זה היה ממש טעים" אמר לי, "לא ידעתי שתרצי לצלם..."
שכבת פסטרמה שניה
שכבת פסטרמה שלישית
תן לי ביס
ו?ל?א נו?ד?ע כ??י ב??א א?ל ק?ר?ב?ו?
אבל האמת היא שאני את הפסטרמה שלי אוכלת בעיקר עם ירקות טריים ומעט טחינה.
מבחינתי זה הכי הכי טעים.
ריקי ברוך בחירות נכונות, בלוגרית





React to WordPress