בוקר אור חברות וחברים 

 

 

 

אני עיתונאית רשת הכותבת בכמה וכמה מקומות. 

הפעם קיבלתי להתנסות מארז של סקיני פסטה - הכשר לפסח , מארז של 3 סוגים: ספגטי, נודלס ופטוצ'יני

ומה הכנתי עם הסקיני פסטה-נודלס.

הכנתי 2 מנות נודלס לזוג גברים בוגרים עם טוויסט מיוחד. 

 

חבילת סקיני פסטה

בצל סגול בינוני

פטרוזיליה קצוצה (לא הרבה)

גמבה חתוכה לרצועות

כמה פרחי כרובית קטנים שריככתי קצת במים רותחים- במשך 20 דקות

6 אגוזי מלך

צ'ילי חריף

סילאן

ביצה אחת

מלח לפי הטעם.

 

טיגנתי את הבצל ,הוספתי הגמבה, הסקיני נודלס. הוספתי את הכרוביות ואגוזי המלך .לאחר מכן תיבלתי והקפצתי בווק. לאחר מכן מעל הכל שפכתי ביצה שלמה.

אין ספק שהארוחה יצאה לעילא ועילא. בתיאבון!!

הסקיני פסטה טעימה מאוד, סופחת אליה טעמים, אם אתן/ם שומרות/ים על תזונה נכונה, פעילות ספורטיבית זה בדיוק המוצר המתאים עבורכן.

גם טעים וגם בריא.!!!

 

 

 

 

 

 

 

"סקיני פסטה" הן אטריות המבוססות על צמח הקונג'אק, הידוע כסופח מים, כמקור משמעותי לסיבים תזונתיים וכמסייע לתחושת השובע ולירידה במשקל. "סקיני פסטה" עוברת בישול ראשוני כחלק מתהליך הייצור, ומהווה ארוחה בת 9 קלוריות בלבד ל-100 גרם המוכנה לאכילה בשתי דקות.

"סקיני פסטה" נותנת פתרון מהפכני לארוחה עיקרית, דיאטטית, בריאה ומשביעה. לא יצא לי לטעום עדיין בעצמי, אך נאמר לי שטעמה ניטראלי, בדומה לפסטה ללא מלח ותבלינים, והיא סופגת את הטעם של המזון עמו היא מוגשת ? מרוטב טעים, דרך סלטים, פשטידות, מרקים, כתוספת לצד בשר או דג ועד מנות אחרונות. היא אידיאלית לצמחונים וטבעוניים, לאנשים שנגמלים מסוכר וגלוטן, כמו גם לחולי סכרת, צליאק ולסובלים ממחלות לב ולחץ דם גבוה.

שורש צמח הקונג'אק מכיל את הסיב התזונתי החזק גלוקומנאן, שאחת מתכונותיו היא ספיחה של נוזלים בנפח של פי 200 מגודלו. בכך מסייע לתחושת שובע אמתית. בנוסף, הוא ידוע כמסייע בהאטת קצב ספיגת הסוכרים ממזונות בדם לאחר ארוחות, ואידיאלי לחולי סכרת. הוא נקשר למולקולות השומן ומונע חלקית את ספיגתן במעי, ומסייע במניעת השמנת יתר, והפחתת רמות הכולסטרול בדם.

את המוצר פיתחו אברהמסון, המטפלים בגמילה מעישון, מסוכר ומגלוטן כבר למעלה מ-30 שנה. מתוך הקשבה מתמדת לצרכי המטופלים, החברה מפתחת מוצרי מזון ייחודיים ללא סוכר וגלוטן, המספקים פתרונות בריאים ללקוחותיה ולכלל הציבור. לתהליך הפיתוח של סקיני פסטה גויסו צוותי צוות מיתוג, קולינריה ופיתוח מזון, ונערכו מבחני טעימות רבים, עד שהגענו לטעם, למרקם ולריח, שאהובים על ידי הישראלים.

המפעל המייצר פועל בטכנולוגיה חדשנית תחת תקנים בינלאומיים מחמירים, ביניהם BRC (התקן האירופאי הגבוה ביותר), תקן בינלאומי לבטיחות תהליכי ייצור מזון ISO-22000-2005 והמוצר עצמו נבדק ואושר על ידי משרד הבריאות וה-FDA האמריקאי. משגיחי כשרות ליווו את תהליך הייצור במפעל וגאים להציגו סוף סוף בארץ. המפתחים מאמינים כי המוצר מהווה בשורה קולינרית ובריאותית מהפכנית ואמיתית ברמה העולמית, ובטעם מושלם, והחברה נמצאת במו"מ מתקדם מול גופים ברחבי אירופה, טורקיה, וארה"ב לשיווק המוצר".