פשטידת פטריות בגבינה צפתית ללא מלח.
לאורך חודשים שקדו במחלבות גד על פיתוח הצפתית ללא מלח, במטרה להביא אל השוק מוצר חדש שיאפשר לגוון בתפריט יומי מאוזן. לגבינה יתרונות תזונתיים בולטים, היא עשירה בסידן, דלת נתרן ודלה בכולסטרול, ומספקת תשובה נפלאה, טעימה ובריאה לחובבי הגבינה, הזקוקים להגבלת מלח.
הגבינה מכילה 30 מ"ג נתרן בלבד ל- 100 גרם, בהשוואה לגבינות צפתיות אחרות המכילות 1000-700 מ"ג נתרן. כמות הנתרן בגבינה מזערית ואין בה בכדי להשפיע על כמות הנתרן היומית המומלצת למי שמוגבל במלח (2500 מ"ג נתרן ביום) כל היתרונות הבריאותיים הללו, הולכים יד ביד עם טעם מצוין של גבינה המשתלבת נפלא בכל כריך, סלט, מאפה, פסטה ועוד.
הצפתית ללא מלח תורמת גם חלבון איכותי לתפריט בכמות יפה, ובכך מתאימה לשילוב בתפריט היומי של ילדים וספורטאים. אני בחרתי להוסיף אותה לפשטידות שאני מרבה להכין ובתוספת סלט ירקות גדול להגיש ארוחה מזינה ובריאה לכל מטרה.
משקל: 200 גרם
מחיר מומלץ לצרכן: 14.60 ?
ניתן להשיג ברשתות השיווק





React to WordPress