ערק מברוקה בטעם מוחיטו
שבת טובה לכולנו,
ערב שבת, ערב קייצי ונעים את הארוחה שלנו החלבית הפעם, קישים, סלטים ועוד ליווה ערק מברוקה בטעם מוחיטו. בננו הסטודנט התלבט אם להגיש את הערק מקורר ככה איך שהוא ולהנות ממנו נטו או קצת תוספות מהגינה ועוד... הפור נפל, ההחלטה נבחרה- ערב עם נענע טריה מהאדנית בגזוטרה וקרעי לימון לטעם וקישוט.
טעם המוחיטו הורגש ובגדול, גם ללא התוספות שהתווספו למשקה טעמו של הערק היה נפלא, מרענן ויש לציין מחוזק מאוד- 28% הישר מן המפעל בקרית גת- "יקבי הנגב". אמי שהתארחה אצלנו הוסיפה לערק ספרייט ובכל מקרה כולנו נהננו ממנו, יש ששתו אותו נקי, אחרים הוסיפו לימון ונענע ואמי שתחיה- הוסיפה גם לימון ונענע +ספרייט.
יש עוד טעמים נפלאים של ערק המברוקה ואין לי ספק שהוא יככב על שולחן חג השבועות שלנו כבן לוויה נפלא לארוחה חגיגית של גבינות. מתאים לי!
משקה מצויין לערב שבת ולסתם ערבים קייצים באמצע השבוע.
מתאים לשתייה איך שהוא נקי, או עם תוספות שונות. ראו למעלה.
חייבת לציין לשבח את נראות הבקבוק , אותנטי במראה מרוקאי כיאה לו. מקסים!!
ערק מברוקה
בשנת 1925 החל אבי המשפחה לייצר ערק במגוון טעמים בעיר מוגדור במרוקו. בשנת 1977 פתח ג'ק כהן, אחד הבנים, את המפעל הראשון בעיר הולדתו ובכך מגשים חלום ילדות עבור אביו. תחת ליוויו של אביו הכניס שיטות זיקוק חדישות וטעמים חדשים. בשנת 1992 פתח מפעל נוסף בעיר קזבלנקה והחל בייצוא של הערק לחנויות יוקרה ברחבי העולם ובחנויות הדיוטי פרי השונות.
לאור השיטות החדשות לזיקוק המוצרים והסטנדטרטים הגבוהים שקבע עבורו, ייצר כהן מספר טעמים שונים ללא חומרי טעם וריח מלאכותיים וללא חומרים משמרים.
בשנת 2005 עולה עם משפחתו ארצה שהוא משאיר אחריו את המפעלים במרוקו. הוא פותח בישראל מפעל קטן ומייצר בו את הערק הייחודי לו. בישראל מייצר כהן מגוון של 13 טעמים שונים: מנטה, תאנים, תמרים, אוריינטלי, מוחיטו, תפוח, קרמל, אשכולית אדומה, אספרסו, מסטיק, לימונענע, אפרסק וצמר גפן מתוק.
ערק מברוקה משלב בין המסורת והמורשת אך גם מודרניזם ויצירתיות בעולם של צבעים וטעמים ומציע חוויה ייחודית עם מוצר ייחודי. חוויה של ארבעה דורות ואהבה לשלמות מבטיחה איכות של 100% ערק טבעי.
סדרת ערק מברוקה גרפה מספר מדליות בתחרות טרה וינו 2010 ואף זכתה בתואר הערק הקלאסי הטוב ביותר המזרח התיכון!
ניתן למצוא את הערק בחנויות היין והאלכוהול ברחבי הארץ.
מחיר מומלץ לצרכן כ ? 59 ?
משווק ע"י חברת שע"ל רובין חדשה 2015 בע"מ
בתמונה: ערק מברוכה בטעם מסטיק





React to WordPress