פסטה ללא גלוטן עם פתיתי מוצרלה של השף הלבן- תנובה
שבוע טוב.
את השבת חתמנו במשחק ליגת האלופות + פסטה עסיסית ושווה עם רוטב טוב ופתיתי מוצרלה משגעים של השף הלבן/תנובה שהוסיפו כל כך הרבה טוב למנה שאין מילים בפי.
איך עשינו וכמה?
חבילת פסטה פנה ללא גלוטן מקמח תירס
4 כפות שמנת
3 עגבניות בינוניות שהוסרו מקליפתם בעזרת הרתחה במים.
3 שיני שום קצוצות דק דק
כף וחצי שמן זית
כף פפריקה
כף וחצי רסק עגבניות
קמצוץ מלח
פלפל ירוק חריף טרי - בינוני
חצי שקית גבינת מוצרלה פתיתים/השף הלבן- תנובה
פירורי פרמז'ן
בזיליקום טרי מהגינה, מספר עלים.
לבשל את העגבניות לאחר שהסרתן את הקליפה ולחתוך אותן. להוסיף תוך כדי הפפריקה, שמן הזית, מלח ,שום רסק העגבניות.
להרתיח ולסנן את חתיכות העגבנייה בכדי להגיע לתוצאה של רוטב חלק.
להכין את הפסטה לרמת אל-דנטה.
לסנן להוסיף כף שמן ולערבב.
בהגשה לצלחות לפזר רוטב עגבניות מעל הפסטה, טבעות פלפל ירוק חריף וטרי ואת פתיתי המוצרלה מעל.
גם יפה וגם טעימה. תודה לתנובה על עוד מוצר נפלא של פתיתי מוצרלה מבית השף הלבן לכבוד חג השבועות





React to WordPress