פסטרמה עוף טוב עם מתכון נהדר לילדים ובכלל
צהרים טובים
לא מזמן המלצתי לכן/ם על פסטרמה משגעת, מזינה וטעימה של עוף טוב. יש בה הרבה מרכיבים נהדרים ואני ממש ממליצה , אם להכנת הכריך הרגיל לכאורה שהוא מאוד מאוד טעים עם; מיונז, חומוס, אבוקדו, טחינה, כל אחת ואחת עם מה שהיא אוהבת ולהוסיף ירק אם בכריך עצמו או ליד בקופסה, לשים לילדודס ירקות חתוכים.
מה שאני הכנתי השבוע ויצא נפלא; אם בא לכן לשדרג חביתה שככה לבד היא מצע'ממת.
לקחו 3 ביצים ובחשו היטב, חתכו 3 פרוסות פסטרמה, ממש קרעו מהן פיסות (מהסוג שהילדים או אתן/ם אוהבות/ים). הוסיפו פלפל שחור מעט ומלח לפי הטעם, לא חובה כי בפסטרמה עצמה יש טעם נהדר, ערבבו ,כשמחבת תתחמם, שפכו את הבלילה למחבת.
תצא חביתה/אומלט עסיסי ונהדר. מעניין וצבעוניי. שוב גם כאן אפשר להוסיף ירקות ליד או בכריך עצמו.
אפשר גם לבשל 4 תפוחי אדמה גדולים עד לריכוכם. לטגן בצל קצוץ ואפשר גם בלי. לחתוך לקוביות. לטגן עם מעט שמן זית. להוסיף קרעי פסטרמה מ- 4 פרוסות. לתבל בחוויג, פפריקה מתוקה, מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
עשוי מנתחים של חזה הודו , ללא תוספת מונוסודיום גלוטמט, ללא צבע מאכל, ללא שומן טראנס, ללא גלוטן
בכשרות מהודרת- רובין





React to WordPress