פרפקטו של אסם עם רטבי עגבניות משגעים וחדשים
שבוע נפלא חברות וחברים,
קודם כל לפני הכל- גילוי נאות,בבית אנו מעדיפים להכין רטבים שלנו ולא לרכוש בכלל מוכנים. אבל קיבלתי את הרטבים החדשים של פרפקטו- אסם להתנסות ואני חייבת לציין שנטרפנו עליהם. כולנו. כאלה טובים, כאלו איכותיים וטעימים בראש ובראשונה. אז לפעמים כשאנו ממהרים יש פתרון נהדר ופרקטי לרוטב טוב ומהיר מהיר, מהסדרה הנפלאה שממש בימים אלו גדלה והתרחבה- רטבי עגבניות גם לפסטה, גם לפיצה או פוקצ'ה ביתית והכי חשוב לשקשוקה. הם טעימים בטירוף ואנחנו התאהבנו.
בימים אלו ביתי חייבת להמנע מלקטוז, לעת עתה זה רק זמני לבדיקה (לאחר שנמצאה רגישה ללקטוז) ולאחר מכן ,אלוהים גדול!!
אני ורפי כל הזמן מנסים דברים חדשים, צמחונים, טבעוניים, וגם כאלה שלא ומכינים לה ,העיקר שלא יהיה סימן קטן של מוצר חלב. אז בשטח הפסטות אני ממש "משתוללת" ויצירתית.
בצנצנת האחת מהרטבים השתמשתי כתגבור אדום ומשגע לשקשוקה הקבועה של ששי בצהריים שאוי ואבוי אם לא תהיה כמיטב המסורת במטבח יום ששי וזה עוד לפני נחשול הבישולים הגדול והרציני יותר.. (מבלי לזלזל בשקשוקה) ואילו בשניה הבוקר נעזרתי להכנת פסטה נהדרת של אסם - פפרדלה.
בישלתי את הפפרדלה לדרגת אל דנטה. מהמים שבושלו בהם האטריות שמרתי חלק בצד.
הקפצתי סלסלת פטריות וקישוא שלם שחתכתי לקוביות קטנות. עם שמן זית ובזיליקום.
את הרוטב הרתחתי והוספתי לו פלפלון אדום וחריף מגינתנו ומלח ורדרד מהרי ההימלאיה. לרוטב המבעבע הוספתי את הפפרדלה והירקות המוקפצים. יצאה תבשיל נפלא ואני גאה על כך, ובחלקו הוכנס לקופסה ליום הלימודים הארוך של יעלי.
תודה על מוצרים נפלאים לאסם.
אסם מורידה את מחירי פסטה פרפקטו ומרחיבה את המותג עם סדרת רטבי עגבניות לפסטה
שוק הפסטה מוערך בכ- 225 מיליון ? בשנה
קטגוריית "פסטה פרימיום" מוערכת בכ- 80 מיליון ? בשנה
אסם הודיעה היום על מהלך הורדת מחירים של עד 15% במותג פסטת הפרימיום "פסטה פרפקטו".
הורדת המחיר מגיעה על מנת להנגיש את מחיר פסטת הפרימיום "פרפקטו למי שרוצה בכך אך נמנע עד כה בשל המחיר. פעילות תת הקטגוריה של מוצרי הפרימיום מוערכת בהיקף של כ-80 מיליון ? המהווים כ-35% מכלל שוק הפסטה המוערך בכ-225 מיליון ? בשנה. כחלק ממהלך הורדת המחיר, כל 15 המוצרים של פסטה פרפקטו יהיו במשקל אחיד של - 500 גרם, לעומת 6 מוצרים שעד כה היו בגודל 450 גרם. כל המוצרים יושקו באריזה חדשה .
בנוסף אסם מרחיבה את המותג 'פרפקטו' לקטגוריית הרטבים לפסטה ותשיק סדרת רטבי עגבניות פרפקטו בצנצנת 400 גרם. מדובר ברטבים איכותיים בעלי מרקם עשיר הכולל חתיכות ירק ועשבי תיבול התואמים את המגמה הצרכנית והתפתחות החיך הישראלי. הצרכן הישראלי, אשר הופך יותר ויותר לאנין טעם בתחום הרטבים לפסטה, כבר לא מחפש רטבים בעלי מרקם חלק אלא רטבים בעלי מרקם יותר עשיר עם קוביות.
הסדרה החדשה, הכולל טעמים של רוטב עגבניות ובזיליקום, רוטב עגבניות קלאסי, רוטב עגבניות לבולונז ורוטב עגבניות עם חתיכות פלפלים לשקשוקה, תחליף את סדרת רטבי הפסטה של אסם. כחלק ממהלך הורדת המחירים גם בסדרת הרטבים תהייה הפחתה של כ- 19% מהמחיר ל- 100 גרם לעומת המחיר של רוטב הפסטה שאסם שיווקה עד כה.
זהבה מרטונוביץ, מנכ"לית החטיבה הקולינרית ב"אסם": "בשנים האחרונות אנחנו רואים שחל שינוי בקטגוריית הפרימיום בשוק הפסטה. הצרכן הישראלי יותר בררן ואנין טעם? הן בפסטה אותה הוא מעדיף לאכול והן ברוטב הנלווה אליה בצלחת. סידרת הרטבים החדשה מציעה טעם ואיכות שלא קיימים היום בשוק הישראלי.
הורדת המחיר תנגיש את מחיר פסטה פרפקטו למי שרוצה בכך אך נמנע עד כה בשל המחיר. "
הסדרות החדשות של פסטה פרפקטו יעלו למדפים ברשתות השיווק ובמכולות החל מתחילת נובמבר.





React to WordPress