מרק צח עם כדורי דגים, בוק צ'וי ואטריות זכוכית
נמאס מסתם עוד מרק ירקות: קבלו מתכון למרק נוסח תאילנד לימי החורף הקרים
1 ליטר ציר ירקות
1 חבילה בוק צוי
1 אטריות זכוכית מבשולות 3 דקות במים רותחים ומסוננות
1/2 כוס עגבניות שרי
למון גראס
4 כפיר ליים
1 כפית סוכר חום
1 ליים סחוט טרי
5 שום פרוס דק ומטוגן עם שמן זית
2 כפות רוטב סויה בהיר
1 כפית שמן שומשום
כוסברה ונבטים סינים
2 לברק מפולט ללא עור ועצמות
2 שיני שום
1 בצל סגול
1 חלה רטובה קצוצה
כוסברה טרייה
פטרוזליה
פלפל ירוק חריף
מלח פלפל
לטחון את הכול במעבד מזון על פולסים.
וליצור קציצות
אופן ההכנה:
1. מחממים את ציר הירקות.מוסיפים את הלמון גראס,כפיר ליים.
2. מוסיפים את הסויה,ליים,סוכר.
3. מוסיפים את העגבניות וטועמים.רק אחרי שהטעמים יסתדרו לנו מוסיפים קציצות דגים
4. מבשלים 6 דקות.
5. מוסיפים בוק צ'וי ושמן שומשום
מגישים עם אטריות זכוכית,כוסברה טרייה ולסחוט לימון בהגשה.



React to WordPress