ללא גלוטן: עוגיות קיפודי שקדים
עוגיות נפלאות, נטולות גלוטן, מתאימות לחולי צליאק וכמובן גם לפסח.
המתכון הינו פרווה ומתאים לקינוח בארוחת שבת.
כל כך קל ופשוט, שאין צורך להכביר במילים!
העוגיות מומלצות לכולם! הן כל כך טעימות שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול...
הכנתי ושלחתי ספונטנית לאחותי הצליאקית.
אז בלי סיפורים הפעם...ניגש לעבודה:
קיפודי שקדים ? עוגיות נטולות גלוטן ? מתכון קל
המרכיבים:
1 חלבון ביצה
1/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים (שקית אחת)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל- 150 מעלות.
- מערבבים ידנית חלבון סוכר וסוכר וניל.
- מוסיפים את השקדים ובוחשים לתערובת אחידה
- בעזרת 2 כפיות, מניחים את העוגיות, במרווחים (הן מתפשטות), ע"ג תבנית אפיה מרופדת בדף אפייה מסיליקון, או נייר אפיה.
- מכניסים לתנור ל- 15 דקות.
- מניחים להתקרר (לא לגעת כשחם!) ורק אז מפרידים בזהירות, בעזרת מרית, את העוגיות.
- בתאבון! חיים וטעים
אופס...כרגע הן היו כאן... לאן הן נעלמו?





React to WordPress