עוד בOnlife:

 

כמות ל-4 סועדים

 

מצרכים:

400 גרם פנה פסטה מבושל

250 גרם פטריות טריות פרוסות דק

4 כפות גבינת ריקוטה

4 כפות גבינת מסקרפונה

4 כפות גבינה כחולה מגורדת

4 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת

4 כוסות שמנת מתוקה

אגוז מוסקט

מלח ופלפל

כף חמאה

 

אופן ההכנה:

  1. מזהיבים מעט את הפטריות החתוכות במחבת גדולה עם החמאה על אש גבוהה
  2. מוסיפים את השמנת  ומערבבים                                                                         
  3. מוסיפים את הגבינות בזו אחר זו תוך כדי ערבוב ומתבלים במלח,פלפל ואגוז מוסקט
  4. לאחר הרתיחה מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד לסמיכות רצויה
  5. מוסיפים את הפנה לתוך המחבת, מערבבים היטב ומגישים על צלחות עמוקות
  6. מוסיפים מעל מעט טימין טרי ומגישים.

לאתר מסעדת "האיטלקיה בתחנה"