מתכון לשבועות: פסטה פנה, פטריות וגבינה
לכבוד ארוחות החג שמתקרבות, מתכון קליל של פסטה פנה, פטריות וארבעה סוגי גבינה
עוד בOnlife:
- מתכון: טירמיסו איטלקי אמיתי, אורירי ומפנק
- מתכון: דג מוסר ויין לבן
- מתכון: מרק גספצ'ו: כמה קל ככה טעים
כמות ל-4 סועדים
מצרכים:
400 גרם פנה פסטה מבושל
250 גרם פטריות טריות פרוסות דק
4 כפות גבינת ריקוטה
4 כפות גבינת מסקרפונה
4 כפות גבינה כחולה מגורדת
4 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת
4 כוסות שמנת מתוקה
אגוז מוסקט
מלח ופלפל
כף חמאה
אופן ההכנה:
- מזהיבים מעט את הפטריות החתוכות במחבת גדולה עם החמאה על אש גבוהה
- מוסיפים את השמנת ומערבבים
- מוסיפים את הגבינות בזו אחר זו תוך כדי ערבוב ומתבלים במלח,פלפל ואגוז מוסקט
- לאחר הרתיחה מנמיכים מעט את האש ומבשלים עד לסמיכות רצויה
- מוסיפים את הפנה לתוך המחבת, מערבבים היטב ומגישים על צלחות עמוקות
- מוסיפים מעל מעט טימין טרי ומגישים.
לאתר מסעדת "האיטלקיה בתחנה"





React to WordPress