שניצלים אפויים - אופרה אחרת

 

המתכון כל כך קל! 5 דקות והכל נכנס לתנור. בזמן שנותר אפשר להכין את התוספת...

 

המצרכים:

1 ק"ג חזה עוף פרוס לשניצל - לא דק ולא דפוק! (רוצים עסיסי)

 

הבלילה - מערבבים בקערה את כל החומרים:

2 ביצים טרופות

1/2 כפית פפריקה

1 כפית חרדל

1 כף רוטב סויה

פלפל גרוס

שן שום (או קוביה של דורות ) - לא חובה

 

היבשים -  מערבבים את כל החומרים היבשים ומניחים במגש או צלחת שטוחה גדולה:

1 חבילה פירורי לחם - מוזהבים (או פנקו - יפני)

כוס קורנפלקס גרוס במעבד מזון לפירורים גסים

שומשום מלא (או לבן משולב בשחור או קצח) - לא חובה

 

לעבודה!

1. מחממים תנור ל- 220 מעלות

2. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב בשמן זית

3. טובלים את חזה העוף בבלילה, מעבירים לצלחת היבשים. מצפים היטב משני הצדדים ומניחים בתבנית.

4. אופים 15 דקות בחום הגבוה, מוציאים מהתנור, הופכים ומחזירים ל- 10 דקות נוספות. השניצלים צריכים להיות זהובים ופריכים.

5. התוצאה לפניכם. בתאבון - שיהיה לכולנו חיים וטעים!

 

 

 

הערה:

מומלץ לאפות רק את הכמות אותה מתכננים לאכול. את השאר ניתן לשמור מצופה במקרר או המקפיא ולאפות לפני הארוחה.

אפייה וחימום חוזר עלולים לייבש את הבשר.

 

הערה: אם אתם לא מתכננים לאכול הכל באותו יום, מומלץ לשמור במקרר או המקפיא את החזה המצופה ולאפות רק לפני האכילה, כי אפייה + חימום חוזר מייבשים את הבשר.

 

הערה: אם אתם לא מתכננים לאכול הכל באותו יום, מומלץ לשמור במקרר או המקפיא את החזה המצופה ולאפות רק לפני האכילה, כי אפייה + חימום חוזר מייבשים את הבשר.

 

הערה: אם אתם לא מתכננים לאכול הכל באותו יום, מומלץ לשמור במקרר או המקפיא את החזה המצופה ולאפות רק לפני האכילה, כי אפייה + חימום חוזר מייבשים את הבשר.

 

הערה: אם אתם לא מתכננים לאכול הכל באותו יום, מומלץ לשמור במקרר או המקפיא את החזה המצופה ולאפות רק לפני האכילה, כי אפייה + חימום חוזר מייבשים את הבשר.

 

הערה: אם אתם לא מתכננים לאכול הכל באותו יום, מומלץ לשמור במקרר או המקפיא את החזה המצופה ולאפות רק לפני האכילה, כי אפייה + חימום חוזר מייבשים את הבשר.

 

הערה: אם אתם לא מתכננים לאכול הכל באותו יום, מומלץ לשמור במקרר או המקפיא את החזה המצופה ולאפות רק לפני האכילה, כי אפייה + חימום חוזר מייבשים את הבשר.

 

הערה: אם אתם לא מתכננים לאכול הכל באותו יום, מומלץ לשמור במקרר או המקפיא את החזה המצופה ולאפות רק לפני האכילה, כי אפייה + חימום חוזר מייבשים את הבשר.

 

הערה: אם אתם לא מתכננים לאכול הכל באותו יום, מומלץ לשמור במקרר או המקפיא את החזה המצופה ולאפות רק לפני האכילה, כי אפייה + חימום חוזר מייבשים את הבשר.