מתכון מרענן לקיץ: שייק פירות יער
מיכל מוזס מגישה שייק קרמי, שמכינים תוך חמש דקות מפירות יער אמיתיים; אבל אם אין טריים אפשר גם מהקפאה
מיכל מוזס מגישה שייק קרמי, שמכינים תוך חמש דקות מפירות יער אמיתיים; אבל אם אין טריים אפשר גם מהקפאה. שתו לרוויה.
עוד ב-Onlife:
החומרים ל-4 מנות קטנות
250 גרם פטל (או אוכמניות או שילוב של השניים)
1 מיכל (200 מ”ל) יוגורט
120 מ”ל (1/2 כוס) חלב
1 כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מ-1/2 לימון (לא חובה)
2 כפות דבש או סילאן או סירופ מייפל או סוכר
1 כוס קוביות קרח
טוחנים את כל החומרים בבלנדר למשקה אוורירי ומגישים מייד בכוסות קטנות.
גיוונים:
• בעונה מומלץ להוסיף בננה למשקה.
• במקום חלב משתמשים בחלב סויה או בחלב אורז.
• במקום פירות יער משתמשים באותה כמות של קוביות מנגו.
המתכון לקוח מתוך גליון אוגוסט 2011 של "על השולחן".
להזמנת מנוי למגזין חייגו 03-6488898 או לחצו כאן





React to WordPress