מתכון: מוסר ים בקראסט וקרם שום
החומרים
נתח מוסר נקי מעור ועצמות
לקראסט
100 גרם חמאה
זרעי כמון
זרעי כוסברה
פירורי לחם
טימין
מלח
פטרוזיליה
לקרם שום
20 שיני שום קלופות
חצי ליטר חלב
חצי ליטר מים
חמאה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים, מצפים את הדג ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות כ- 7 דקות.
להכנת קרם השום מבשלים את שיני השום בנוזלים כחצי שעה,
מעבירים למעבד מזון, טוחנים למחית חלקה ומוסיפים פנימה את החמאה. מתבלים במלח.
להרכבת המנה
מסדרים על צלחת קרם שום
מזלפים מעל מעט סילאן
מניחים מעל את הדג
קניון "שרונים" בהוד השרון יוזם פעילות קולינרית חווייתית: "שף תטעם". בכל יום ששי וערב חג יתארח שף מוביל לפעילות קולינרית חוויתית וידגים הכנת שני מתכונים בסגנון שבו הוא מתמחה. השף גם יגלה סודות קטנים מהמטבח הפרטי ובסיום ההכנה אפשר יהיה לטעום מן המנות. והכל ללא תשלום.
עם תום ההדגמה אפשר יהיה להצטייד במיטב חומרי הגלם ב- Food market שבו יוצג מגוון רחב של פירות וירקות שנקטפו בבוקר האירוע, וגם להריח, ללגום ולטעום שמני זית מיוחדים, חלבה וטחינה בייצור מסורתי, בירה ממבשלת בוטיק, ליקרים מיוחדים, קונפיטורות וריבות טבעיות, זיתים מיוחדים בכבישה מסורתית, גבינות, רטבים וממרחים ייחודיים, יינות של יקבי בוטיק, דבש מיוחד, שוקולד איכותי בעבודת יד, דים סאם, וגם לחמים, מאפים ועוגות.
עדכון שוטף באתר האינטרנט www.sharonim-mall.co.il
כתובת: מתחם שרונים, א.ת. נווה נאמן, הוד השרון 09-7730995. החניה חופשית!





React to WordPress